Ga bort 35.000 kroner til barnekreftforeningen

FIKK 35.000: Her har Kiwanis Fredrikstad og Kråkerøy delt ut pengegaven på 35.000 kroner.

FIKK 35.000: Her har Kiwanis Fredrikstad og Kråkerøy delt ut pengegaven på 35.000 kroner.

Artikkelen er over 1 år gammel

Her har Kiwanis Club nettopp delt ut en sjekk verdt 35.000 kroner til Barnekreftforeningen i Østfold. – Fantastisk å bidra til aktiviteter for disse barna, sier Per Kristiansen i Kiwanis.

DEL

Tidligere denne uken kunne han og Leif Gunnar Solberg, begge fra Kiwanis Kråkerøy, samt Gunnar Borge fra Fredrikstad-klubben, overrekke en sjekk verdt 35.000 kroner til Barnekreftforeningen i Østfold.

– Dette er en organisasjon som driver med svært viktig arbeid, og det føles godt at pengene kan brukes til aktiviteter for kreftsyke barn her i distriktet, sier Leif Andreas Solberg.

Det er gjennom prosjektet «Det enkelte barn» at Kiwanis Kråkerøy og Fredrikstad nå gir pengegaven. Prosjektet har flere ganger bidratt med pengegaver rundt i distriktet.

– Vi har tidligere støttet barn og unge som har hatt behov for støtte til for eksempel medlemskontingenter i idrettslag eller til utstyr gjennom dette prosjektet. Nå har imidlertid Fredrikstad Idrettsråd fått penger til å gjøre noe av det samme, og da velger vi heller å legge ned «Det enkelte barn», slik at vi heller kan bidra på andre måter, sier han.

Fremover kan i stedet organisasjoner søke om støtte direkte til Kiwanis Kråkerøy eller Kiwanis Fredrikstad.

– For oss er det en stor glede å kunne bidra i lokalsamfunnet. Det skal vi selvfølgelig fortsette med også i fremtiden, sier Per Kristiansen.

Artikkeltags