Øykroa hadde sitt beste år i fjor, men går med store underskudd

Øykroa gjorde det bedre i 2017 enn i 2016, men går fortsatt med et stort underskudd.

Øykroa gjorde det bedre i 2017 enn i 2016, men går fortsatt med et stort underskudd. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Årsregnskapet til Øykroa på Vesterøy viser at stedet hadde sitt beste år i fjor, og nå starter snart sesongen for fullt.

DEL

Det er seks år siden selskapet Øykroa Hvaler AS ble etablert, med Walid Ezzedin Omar som daglig leder og Nils Tore Nilsen som styreleder. Siden den gang har den lille bedriften vokst, og i driftsåret 2017 var inntektene på 2,2 millioner kroner. Det er ti prosents økning fra året før.

I dag sysselsetter Øykroa på Hvaler fem ansatte i 2,5 årsverk. Totalt endte kroa med et årsresultat på 50.000 kroner i minus i fjor. Det er en bedring fra året før da underskuddet var på 52.000 kroner, men selskapet har gått med underskudd hvert år siden det ble etablert. Daglig leder Walid Ezzedin Omar henviser til styreleder Nilsen, men han vil ikke kommentere regnskapet til FB.

– Det er det Omar som styrer, så det må nesten han si noe om. Det jeg kan si er at han er en kar som er flink til å stå på, og han er flink til å lage mat, sier Nilsen.

Han forteller at kroa kun har vært åpen fredag, lørdag og søndag siden begynnelsen på mars, men at når sesongen starter åpner de for fullt.

– Fra 15. juni holder Øykroa åpent hver dag, avslutter han.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken