Årets verksted

De 28 ansatte hos Skade og Lakk AS jubler over prisen. Verkstedet reparerer rundt 3.000 biler hvert år og omsetter for drøyt 30 millioner i året.
 Begge foto: Trond Øyvind Karterud

De 28 ansatte hos Skade og Lakk AS jubler over prisen. Verkstedet reparerer rundt 3.000 biler hvert år og omsetter for drøyt 30 millioner i året. Begge foto: Trond Øyvind Karterud

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Skade og Lakk AS på Råbekken har særdeles mange fornøyde kunder. Slikt vanker det kake fra forsikringsbransjen av.

DEL

Det er Gjensidige og NAF som står bak kåringen av årets verksted. En smilende daglig leder Trond Furuli tok imot diplom og godord fra forsikringsselskapet på vegne av sin ansatte da hedersbeviset kom i hus mandag.

Sjekker hverandre

– Det er klart det er stort for oss å få den prisen. Den skjerper appetitten på å gjøre en god jobb, samtidig som Gjensidige ser at vi gjør jobben grundig, sier Furuli.
Han roste sine ansatte for innsatsen, og forteller om grundig kvalitetskontroll innad på verkstedet.
– Her sier vi ifra til hverandre dersom det er noe galt. Det er et grunnleggende kvalitetsstempel, sier Furuli.
Stian Nylund jobber med å klargjøre bilene til lakkering, og sier kravene er ganske strenge.
– Det må være riktig helt fra starten. Jobben må gjøres nøye, sier han og hiver innpå med kake og kaffe.

Bedre enn snittet

Etter at bilen er ferdig, venter den eksterne kontrollen. Den er det NAF som står for.
– Alle som har tegnet en "Alltid bil"-forsikring, får bilen kontrollert av NAF før de får bilen tilbake. Hvis NAF finner feil, sendes bilen tilbake til verkstedet, forklarer innkjøpssjef Øyvind Strand i Gjensidige.
I Østfold fant bilorganisasjonen altså veldig få feil. På landsbasis er det i snitt ti prosent reklamasjoner på verkstedjobbene. I vårt fylke er det bare åtte prosent. Furuli vil jobbe for at Skade og Lakk fortsatt er blant de beste.
– Vi skal jobbe målrettet for å holde kvaliteten, og skal ligge i toppen. Gjerne helt først. Vi er glade i kake, sier han med et bredt smil om munnen.

Artikkeltags