Her er åpningstidene du må huske i julen

Vinmonoolet holder stengt på julaften.

Vinmonoolet holder stengt på julaften. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Er du en av mange som sliter med alle de forskjellige åpningstidene vi må forholde oss til i julen? Slapp helt av – vi har laget en oversikt for deg.

DEL

Hvert eneste år diskuteres det samme. Når stenger Torvbyen på julaften? Holder Vinmonopolet egentlig åpent på julaften og nyttårsaften? Og hva med Sverige? Når har de åpent i jula der borte?

Her er oversikten over åpningstidene til et utvalg av kjøpesentre, vinmonopol og dagligvarebutikker i Fredrikstad og omegn.

Vinmonopolet Torvbyen:

Vinmonopolet er et av stedene mange sliter med når det gjelder åpningstider i julen.

Polet holder åpent som vanlig frem til og med fredag 23. desember. Deretter vil det være stengt julaften, 1. juledag og 2. juledag. Fra tirsdag 27. desember til og med fredag 30. desember vil det være normale åpningstider. Nyttårssaften holder polet åpent fra 10 til 15. På 1. nyttårsdag holder Vinmonopolet stengt.

Full oversikt over åpningstidene til Vinmonopolet finner du her!

Torvbyen (ikke Vinmonopolet):

Torvbyen holder langåpent denne uken. Det vil si at kjøpesenteret holder åpent til klokken 22 til og med torsdag. Lille julaften holder senteret åpent til klokken 20. Er du ute i siste liten med årets julegaver, har du også mulighet til å handle i Torvbyen frem til klokken 13 på julaften. Senteret holder stengt 1. juledag og 2. juledag.

I romjulen er det normale åpningstider. Nyttårsaften holder Torvbyen åpent til klokken 15.

Full oversikt over åpningstidene til Torvbyen finner du her!

Også Nordby har noe avvikende åpningstider i julen.

Også Nordby har noe avvikende åpningstider i julen. Foto:

Nordby Shoppingcenter

Mange i Fredrikstad-distrikter velger naturligvis å reise til Sverige for å handle. Det finnes det mange muligheter til – også i jula. Nordby holder åpent som normalt frem til og med torsdag denne uken. Lille julaften holder senteret åpent fra 10–18 (matbutikken fra 9-19). Julaften og 1. juledag holder Nordby stengt, mens senteret holder åpent fra 11–18 på 2. juledag. Ellers i romjulen er det normale åpningstider (10-21). Nyttårsaften er det åpent fra 10–15 (matbutikken fra 9-15), mens senteret er stengt 1. nyttårsdag.

Full oversikt over åpningstidene til Nordby finner du her!

Systembolaget Oslovägen

Mange benytter også anledningen til å ta seg en tur til Strömstad rundt juletider. Systembolaget langs Oslovägen holder åpent som normalt, det vil si fra klokken 10 til 19, frem til og med lille julaften.

Julaften, 1. juledag og 2. juledag holder Systembolaget stengt, mens det er normale åpningstider fra tirsdag til og med fredag i romjulen. Nyttårsaften er det åpent fra 9 til 15, mens Systembolaget holder stengt på 1. nyttårsdag.

Full oversikt over åpningstidene til Systembolaget finner du her!

Østfoldhallene

Også ved Østfoldhallene er det noe avvikende åpningstider i julen. Senteret holder åpent fra klokken 10 til 21 til og med torsdag. Lille julaften holder Østfoldhallene åpent fra 10 til 20, mens åpningstidene på julaften er fra 10 til 13. Deretter er det stengt 1. juledag og 2. juledag, mens det er normale åpningstider ellers i romjulen. Nyttårsaften holder Østfoldhallene åpent fra 10 til 15. På 1. nyttårsdag er det stengt.

Full oversikt over åpningstidene til Østfoldhallene finner du her!

Joker Agentgaten

Selv om de fleste dagligvarebutikker holder stengt på de røde dagene, finnes det noen unntak. Joker i Fredrikstad sentrum holder åpent i hele julen. Lille julaften holder butikken åpent fra 7-23, mens åpningstidene på julaften er fra 9–13.

1. juledag holder butikken åpent fra 12-18, mens åpningstidene på 2. juledag er 10–19. Nyttårsaften er det muligheter for å handle fra 9-13, mens åpningstidene på 1. nyttårsdag er 10–21. På de øvrige dagene i romjulen holder butikken åpent fra 7–23.

Full oversikt over åpningstidene til Joker finner du her!

Bunnpris Bankbrygga

Bunnpris holder åpent hver dag i julehøytiden, unntatt 1. juledag. Julaften holder butikken åpent fra 8–15. 1. juledag er det altså stengt, mens butikken holder åpent fra 9–21 på 2. juledag. Torsdag 29. desember holder butikken åpent fra 8-18, mens de holder åpent fra 9–16 på nyttårsaften. 1. nyttårsdag holder butikken åpent fra 9–21. De øvrige dagene i romjulen holder Bunnpris åpent som normalt.

Full oversikt over åpningstidene til Bunnpris finner du her!

Apotek 1 Helsehuset

Det er Apotek 1 Helsehuset som fungerer som vaktapotek i Fredrikstad i julen. Det vil si at de holder åpent hver dag i hele julen og romjulen.

Her følger åpningstidene:

Lille julaften: 8.30-19
Julaften: 10-15
1.juledag: 17-19
2.juledag: 17-19
Romjulen: 8.30-19
Nyttårsaften: 10-17
1.nyttårsdag: 17-19

Artikkeltags