Denne stjerna åpner årets Allsang på Grensen

ALLSANG-KLAR: Ronan Keating spiller på Allsang-premieren i slutten av juni.

ALLSANG-KLAR: Ronan Keating spiller på Allsang-premieren i slutten av juni.

Artikkelen er over 2 år gammel

I ettermiddag slapp TV2 store deler av artistene som kommer til Allsang på Grensen til sommeren, og selveste Ronan Keating åpner ballet når han står på scenen under premieren 27. juni.

DEL

(Halden Arbeiderblad) – Dette må være tidenes «Allsang»-signering, er programleder Katrine Moholt sin første reaksjon på at Keating kommer til Halden i sommer.

Carola og Las Ketchup

TV-premieren er torsdag 28. juni, men for dem som har lyst til å få med seg Keating live, så spilles det inn dagen før. Keating får blant annet følge av Carola og jentegruppa Las Ketchup, mens Kristian Valen er gjesteprogramleder sammen med Katrine Moholt.

– Det er nesten uvirkelig at vi kan starte årets sesong med selveste Ronan Keating. Og selvsagt skal han synge «When You Say Nothing at All» fra filmen «Notting Hill», som jo er en av de største hitlåtene gjennom tidene. Sammen med resten av de fantastiske artistene lover vi å skape uforglemmelige sangøyeblikk, forteller en forventningsfull Moholt i en pressemelding.

Ronan Keating debuterte som artist i 1994 med boybandet Boyzone. Etter å ha solgt 25 millioner album med Boyzone, fikk han sitt definitive gjennombrudd som soloartist i 1999 med «When You Say Nothing at All» fra filmen «Notting Hill».

Siden har han toppet hitlistene i flere land med låter som «Life Is a Rollercoaster» og «If Tomorrow Never Comes». I Norge alene har han solgt over 500.000 album gjennom karrieren.

Flere store artister

Hvilke artister som kommer på hvilke dager er foreløpig ikke klart, bortsett fra på premieren. Likevel er rundt 70 % av årets allsangartister offentliggjort og du får se blant annet disse på Fredriksten festning i løpet av sommeren:

DDE, Freddy Kalas, Eva Weel Skram, Odd Nordstoga, Halvdan Sivertsen, Tone Damli, The Main Level, E-Type, Emilia, A1, Dance With a Stranger, Finn Kalvik, Stavangerkameratene, Vidar Johnsen, Adam Douglas, Charlotte Pirelli, Vidar Villa, trioen Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk, Tshawe Baqwa fra Madcon, Claudia Scott og Amy Diamond.

Enda flere artister, samt gjesteprogramledere vil bli kjent de kommende ukene.

«Staysman» får viktig rolle

Nytt av året er at komiker John Brungot blir fast innslag i «Allsang»-sendingene gjennom store deler av sommeren, mens selveste Stian «Staysman» Thorbjørnsen blir sommerens store gledesspreder og skal blant annet sørge for at publikum kommer i maksimalt «Allsang»-humør fra uke til uke.

– «Allsang på Grensen» er blitt en viktig tradisjon på TV 2 om sommeren, og er blant våre mest populære underholdningsprogrammer. Dette er godt norsk og folkelig innhold som er blitt svært populært hos seerne våre. Vi gleder oss stort til en ny sesong med programleder Katrine Moholt, og til å få oppleve et fantastisk knippe artister gjennom hele sommeren, sier programredaktør Jarle Nakken i TV 2.

Artikkeltags