– Det er utrolig gledelig, sier sjefredaktør René Svendsen i Fredriksstad Blad.

Han deler æren for den nye prisen til mediehuset i Fredrikstad, med alle som hittil har latt seg intervjue i serien «450 folk i Fredrikstad», samt med Hege Mølnvik og Wenche Marie Jacobsen som er de to FB-medarbeiderne som har gjort alle intervjuene så langt.

– 450 folk er det største prosjektet Fredriksstad Blad har hatt noen gang, fastslår Svendsen.

– 450 folk skal intervjues, og det er relativt spesielt å få pris for et prosjekt som vi bare har fullført en tredjedel av, men prisen inspirerer oss videre i prosjektet, sier Svendsen.

Konserndirektør og juryleder Stig Finslo sa på samlingen i dag for Amedia-avisene at Fredriksstad Blad som årets prisvinner i relasjonsbygger-kategorien, er et mediehus som treffer på nær sagt alle kriterier.

– De har ved flere anledninger market seg med god magefølelse og gjennomføringskraft rundt det å skape gode relasjoner til leserne, sa Finslo.

«450 folk i Fredrikstad» vant mot åtte andre konkurrerende bidrag.

– Det var sterke bidrag vi konkurrerte mot, og det var overraskende for meg at vi vant, sier en glad sjefredaktør i FB, René Svendsen.

Han avslutter med å oppfordre FB-leserne til å tipse om aktuelle mennesker som avisen kan intervjue i 450-serien. Forslag sendes inn via dette skjemaet eller til mailadressen [email protected].