Her kan du glemme å kjøre i dag

STENGT: Fylkesveien forbi domkirken er stengt mellom 11.00 og 16.00 i dag.

STENGT: Fylkesveien forbi domkirken er stengt mellom 11.00 og 16.00 i dag. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Mellom klokken 11.00 og 16.00 lørdag er fylkesveien forbi Kirkeparken stengt på grunn av jubileumsfesten. Også Gamlebyen blir sperret for innkjøring i dag.

DEL

Det er blant annet fordi Kirkeparken skal fylles med en storstilt multikulturell byfest at fylkesveien stenges ved brannstasjonen fra klokken 11.00. Det kommer til å bli skiltet omkjøring til Kråkerøy via Værstebrua.

– Lønner seg å ta Værstebrua

Byfesten i Kirkeparken, som starter klokken 12.00, vil inneholde blant annet med workshops, konserter, dans, leker og teater for alle. Sør-afrikanske musikere og et frodig utvalg av byens musikalske krefter har meldt sin ankomst.

– Lørdag lønner det seg definitivt å ta den andre veien over Værstebrua, sa ordenssjef Inge Jensen ved Fredrikstad politistasjon da han for en drøy uke siden opplyste at politiet ville sette opp sperringer for biltrafikken i forbindelse med alle jubileumsaktivitetene i byen.

Sperrer Gamlebyen

Også Gamlebyen er sperret for innkjøring i dag fra klokken 10.00–17.00. Der skal det blant annet være historisk frimarked på torget, aktiviteter på både torget og Tøihusplassen, 1700-talls marked i Tøihuset, konserter og annen underholdning og historisk vandring, i tillegg til den pågående Ord i grenseland-festivalen.

Også i morgen vil det bli satt opp trafikksperringer, denne gangen ved innkjøringen til Isegran. Der vil det være stengt ved bommen i tidsrommet 12.00–15.00 på grunn av «Lossen»-jubileumsfest på «Najaden». Her blir det også sperret søndag neste helg på grunn av et stort barnearrangement.

På selve jubileumsdagen 12. september blir Storgata sperret i to timer på ettermiddagen under den planlagte storstilte rekefesten på Stortorvet.

Artikkeltags