Advarer mot mye vann på veiene flere steder

Veien gjennom Stasjonsbyen er stengt etter at store vannmengder har tatt overhånd. Det blir skiltet omkjøring via E6 til vannet har trukket seg tilbake.

Veien gjennom Stasjonsbyen er stengt etter at store vannmengder har tatt overhånd. Det blir skiltet omkjøring via E6 til vannet har trukket seg tilbake. Foto:

Av og
Artikkelen er over 1 år gammel

Det heftige regnværet det siste døgnet kan gi deg noen ubehagelige opplevelser på veiene i distriktet.

DEL

(Sarpsborg Arbeiderblad) Det kraftige regnskyllet i går og i dag kombinert med den påfølgende snøsmeltinger har ført til at det kan legge seg mye vann på veiene i distriktet, noe som fort kan føre til vannplaning.

Tidlig onsdag kveld melder politiet i Østfold at de har fått melding om mye vann i veibanen på fylkesvei 110 ved avkjøringen til Ullerøy kirke i Skjeberg. Også flere andre strekninger skal være oversvømt onsdag.

– Det er mye vann mange steder nå i kveld. Det er imidlertid ikke meldt om noen alvorlige hendelser som følge av dette, operasjonsleder Arne Haraldstad i Østfold politiet.

Politiet opplyser på Twitter at Vegtrafikksentralen er varslet og at entreprenør blir sendt.

Veien stengt i Stasjonsbyen

Ved jernbaneovergangen i Stasjonsbyen er veien midlertidig stengt i retning mot E6.

– Det er veldig mye vann der, så det går rett og slett ikke an å kjøre. Én bil har allerede fått stans, forteller Haraldstad.

Statens vegvesen vil skilte omkjøring.

Veitrafikksentralen opplyser på Twitter ved 21.40-tiden onsdag kveld at fylkesvei 118 ved jernbanen i Skjeberg er stengt på grunn av oversvømmelse og at det vil bli skiltet omkjøring via E6.

Jernbanen stengt mellom Sarpsborg og Halden

Bane NOR melder at togene mellom Sarpsborg og Halden er stengt onsdag kveld.

– Det er stengt for trafikk mellom Sarpsborg og Halden pga. vanskelige værforhold. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta å rette feilen, meldes det på Bane NORs hjemmesider.

Rask trafikk Fargeforklaring: Grønn er raskest, rød er langsomst. Langsom trafikk
Trafikken direkte

Artikkeltags