Ruskjører kolliderte front mot front med lastebil på riksvei 111

Personbilen er totalskadet etter sammenstøtet med lastebilen på riksvei 111 mandag morgen.

Personbilen er totalskadet etter sammenstøtet med lastebilen på riksvei 111 mandag morgen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

En bil har kollidert med en lastebil i Statsminister Torps vei. Sjåføren av personbilen anmeldes for ruspåvirket kjøring.

DEL

(Sarpsborg Arbeiderblad) SISTE: Veien er nå åpen for normal trafikk – Fører av personbilen mistenkes for ruspåvirket kjøring.

Alle nødetatene rykket ut klokken 06.59 mandag morgen etter melding om en møteulykke på Statsminister Torps vei, like ved avkjøringen til Axia på Hafslund.

Det ble raskt klart at det ikke dreide seg om alvorlige skader på noen av de involverte, men føreren av personbilen ble fraktet til sykehus etter en sjekk av ambulansepersonell på stedet.

– I verste fall snakker vi her om lettere skader, opplyste operasjonsleder Terje Norang til SA.

Ruspåvirket

Politiet startet etterforskning etter ulykken, og mistenkte sjåføren av personbilen for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Noe som senere ble bekreftet.

– Det er personbilen som har kommet over i motsatt kjørebane. Føreren av personbilen anmeldes for ruspåvirket kjøring. Hans førerkort er beslaglagt, og nødvendige prøver er sikret, opplyser Norang.

Trafikale problemer

Ulykken sørget for trafikale problemer mandag morgen. Veien var en kort stund stengt i begge retninger umiddelbart etter ulykken da kjøretøyene sperret veien. Den ble kort tid senere åpnet, og da bergingsbilene kom til stedet klokken 07.36 ble personbilen fjernet.

Lastebilen bød på litt mer vansker for bergingsmannskapene, og veien var ikke helt ryddet før klokken 09.10.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.