Gå til sidens hovedinnhold

Politiaksjon etter skytedrama på Klavestadhaugen

Artikkelen er over 4 år gammel

Skyteepisode på Klavestadhaugen fredag kveld. Ingen er skadet.

(Sarpsborg Arbeiderblad)

Et område er i formiddag, lørdag, sperret av ved Spar på Klavestadhaugen. Politiet har rykket ut med hunder og krimteknikere.

Sarpsborg Arbeiderblad får opplyst hos politiet at det har vært en alvorlig hendelse på stedet, men at ingen personer skadet.

– Det var en skyteepisode trolig ved 21-22 tiden fredag. Det har vært løsnet skudd. Flere personer er pågrepet. Ingen er skadet, sier operasjonsleder Martin Schie til SA.

 

Leter etter våpen

Det har blitt løsnet minst ett skudd, får SA opplyst senere.

Politiet leter etter våpen i området. De håper også å finne prosjektilet. Letingen foregår blant annet i containere. Det skal være et håndvåpen som er blitt brukt.

Minst to personer har vært på åstedet, får SA opplyst av etterforskningslederen.

Politiet undersøker nå om det har vært flere til stede, utover fornærmede og skytteren.

– Hvis folk finner våpen, ring politiet, ikke ta i det, oppfordrer Vidar Andersen, politiførstebetjent og etterforskningsleder.

– Meget alvorlig

Fire etterforsker, to teknikere og hundepatrulje  eri sving lørdag formiddag på Klavestadhaugen. Politiet ringer på dørene hos naboer for å få eventuell informasjon. Hendelsen fredag kveld ble ikke meldt før i ettertid, derfor er også tidspunktet usikkert.

– Vi ser meget alvorlig på dette. Skyteepisoden har funnet sted i et område med boliger og butikk. Det er derfor satt inn store ressurser i saken, sier Andersen.

Kommentarer til denne saken