Etterlyser disse to etter Mercedes-tyveri

Disse to personene ble fanget opp av et overvåkningskamera utenfor verkstedet der Mercedesen ble stjålet natt til tirsdag. Nå ber politiet om at de to melder seg, og ber publikum som har gjort observasjoner eller har opplysninger om de to om å ta kontakt med politiet.

Disse to personene ble fanget opp av et overvåkningskamera utenfor verkstedet der Mercedesen ble stjålet natt til tirsdag. Nå ber politiet om at de to melder seg, og ber publikum som har gjort observasjoner eller har opplysninger om de to om å ta kontakt med politiet. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet går nå ut med bilder av to personer og en bil som de håper kan føre dem på sporet av en Mercedes som ble stjålet på et verksted på Hafslund tidligere denne uka.

DEL

(Sarpsborg Arbeiderblad) Natt til tirsdag denne uka ble en svart Mercedes-Benz Vito stasjonsvogn med grønne skilter CF 68687 stjålet fra et verksted i Statsminister Torps vei på Hafslund.

Siden har ingen sett bilen.

Tildekket ansikt

Politiet har iverksatt full etterforskning i forbindelse med det grove tyveriet. For gjerningspersonene brøt seg inn i verkstedlokalene før de stakk av gårde med den aktuelle Mercedesen. Nå er politiet svært interessert i å komme i kontakt med personer som kan ha gjort observasjoner eller som kan sitte på opplysninger som kan føre dem på sporet av den eller de som står bak tyveriet.

Denne Mercedes-Benz Vito ble stjålet fra et verksted i Statsminister Torps vei på Hafslund natt til tirsdag. Siden har ingen sett bilen.

Denne Mercedes-Benz Vito ble stjålet fra et verksted i Statsminister Torps vei på Hafslund natt til tirsdag. Siden har ingen sett bilen. Foto:

Blant annet sitter politiet på overvåkingsbilder fra åstedet, som viser to personer som av en eller annen grunn har tildekket ansiktet. I tillegg er en svart Audi, trolig en A4 stasjonsvogn, fanget opp av overvåkningskameraet på stedet.

Politiet håper på tips fra publikum om denne svarte Audi, trolig A4 stasjonsvogn, som befant seg utenfor verkstedet samme natt som en Mercedes ble stjålet.

Politiet håper på tips fra publikum om denne svarte Audi, trolig A4 stasjonsvogn, som befant seg utenfor verkstedet samme natt som en Mercedes ble stjålet. Foto:

– I forbindelse med etterforskningen av dette grove tyveriet, er vi svært interessert i å komme i kontakt med dem som satt i denne bilen og de to personene som vi nå går ut med bilde på. Vi vet ikke om disse kan knyttes til selve handlingen, men de vil uansett være interessante vitner i saken. Dersom noen har opplysninger om bilen og disse personene, ønsker vi at disse tar kontakt med politiet, sier fungerende krimsjef Terje Bøe i Sarpsborg-politiet.

Ber dem melde seg

Som det framgår av bildene, er ansiktene til de to personene tildekket. Politiet håper likevel at noen kan gjenkjenne dem ut fra bekledningen.

– Som sagt så vet vi ikke om dette er gjerningspersonene eller om de bare var på åstedet, og sånn sett kan være viktige vitner. Dersom de ikke har noe med tyveriet å gjøre, ber vi om at de henvender seg til politiet slik at vi kan få snakket med dem. Og dersom det er andre som har gjort observasjoner av personene og bilen, håper vi at disse tar kontakt med politiet, sier Bøe.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken