Gå til sidens hovedinnhold

Norge – et flott demokrati også i pandemien

«Der så vi sågar plakater «Erna – gå av, og Høie – gå av». Var det en politisk demonstrasjon dette? Ønsker man regjeringskrise midt oppe i en så alvorlig situasjon?»

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er mange som «lider» under koronaregimet. Politikere og helsemyndigheter har sannelig noe å ta i. Min personlige mening er at de håndterer pandemien meget godt. Jeg tror mange andre land misunner oss hvordan våre myndigheter har løst alle vanskelige spørsmål etter hvert som de har dukket opp.

Så opplever vi altså at en flokk mennesker demonstrerer mot myndighetene på grunn av for strenge tiltak i forbindelse med smittefaren. Og Dagsrevyen gir dem plass! Der så vi sågar plakater «Erna – gå av, og Høie – gå av». Var det en politisk demonstrasjon dette? Ønsker man regjeringskrise midt oppe i en så alvorlig situasjon? Tenker demonstrantene på alle «alminnelig syke» som kan bli satt på vent, hvis koronaen griper enda mer om seg? Tenker man på alle som er satt/kommandert til å jobbe midt i pandemien? Her trenger vi sannelig å vise full solidaritet og tillit til våre myndigheter.

Stor takk til alle som virkelig jobber natt og dag med tanker og tiltak som hjelper deg og meg. De fortjener t.o.m. penger/bonus til jul for alt de utsetter seg for. Demonstrasjoner mot en midlertidig nedstenging fortjener de i hvert fall ikke.

Vel, vi lever i et demokrati. Her kan man protestere mot alt mulig uten at det får konsekvenser for demonstrantene. Man kan til og med kritisere demonstrantene uten å bli arrestert. Snakk om å leve i et flott land!

Kommentarer til denne saken