Gjennom +alt-abonnementet i Fredriksstad Blad får du tilgang til over 80 norske aviser. Fra og med 12. desember blir podkast-appen Untold også en del av tilbudet.

– Vi utvikler og utvider stadig +alt-abonnementet for å kunne fortsette å fylle vårt viktige samfunnsoppdrag, og sørge for at vårt innhold treffer og engasjerer så mange som mulig i dekningsområde. Nå gir vi tilgang til en stor lydpakke med attraktivt podkastinnhold, uten at det koster noe ekstra for abonnentene våre, sier sjefredaktør René Svendsen, som legger til:

– Snart vil også Fredriksstad Blads populære podkaster Fotballmagasinet, Marty og Hør her bli en del av Untold.

Få tilgang til Fredriksstad Blad og over 70 andre nettaviser i en måned for 1 kroner her: FB-kampanje!


Godt lydinnhold for alle

FB er en del av Amedia-familien som i høst kjøpte en andel på 49 prosent i Moderne Media, Norges største frittstående podkastprodusent. Samtidig ble Amedia medeier av podkast-appen Untold.

I Untold får +alt-abonnentene tilgang til hele Moderne Media sin eksklusive podkastportefølje som består av både egenproduserte podkaster og podkaster fra en rekke andre produsenter. I tillegg vil podkaster produsert av Amedia-aviser bli tilgjengeliggjort i appen.

Blant Moderne Medias mest kjente podkaster er Henrettelsespodden, Truecrimepodden, Historiepodden og miniserien Gulltransporten. Untold tilbyr også reklamefri lytting til en rekke andre podkaster som Wolfgang Wee Uncut.

– Vi i Fredriksstad Blad håper at våre abonnenter vil få stor glede av så mye godt lydinnhold. I Untold finnes det podkaster for alle, sier sjefredaktør René Svendsen.

Du kan laste ned appen i App Store eller Google Play, og logge deg inn med samme aID-bruker som i avisen. +alt-abonnenter kan lytte helt reklamefritt, og prisen forblir uendret.