Fredrikstadbibliotekene tilbyr derfor en ny bestill og hent-tjeneste:

Enten du liker fantasy, samfunnskritikk, romantikk, poetisk språk, thrillere, bøker om fortid eller nåtid, triste, skumle eller tankevekkende historier så kan vi finne noe som passer for deg. I tillegg til romaner, har vi også et stort utvalg av sakprosa som du kan fordype deg i.

Ordningen fungerer sånn at du fyller ut et skjema hvor du blant annet sier litt om hva slags bøker du liker. Skjemaet kan du sende på e-post eller levere til biblioteket. Deretter velger vi ut bøker som vi tror du vil like, og du får beskjed når bokpakken din er klar til å hentes på en av bibliotekavdelingene våre.

Hver bokpakke består av 5 bøker, lånetiden er 4 uker og du har 8 dager på deg til å hente bokpakka fra du får melding fra oss. Tilbudet gjelder voksenbøker.

Vi som jobber på biblioteket er jo alltid opptatt av å finne rett bok til rett låner. Like før jul så vi at Sarpsborg bibliotek hadde lansert ideen om det skreddesydde bibliotek, så da lot vi oss inspirere av kollegene i den andre byen.

Vi synes det er morsomt å kunne bruke vår bokkompetanse på å gi denne ekstraservicen, og det har allerede kommet noen forespørsler om bokpakker. De fleste vil nok fortsatt gå langs hyllene og finne bøker selv, men dette kan være et fint supplement.

Skjema for å bestille bokpakke finner du på nettsiden (www.fredrikstadbibliotek.no) vår, eller på bibliotekene.