Nå er alle svarene kommet på Glemmen-prøvene: Ingen flere positive tester

SEKS SMITTET: Fire ansatte og to beboere har fått påvist koronaviruset på Glemmen sykehjem, etter at alle prøvesvarene har kommet inn.

SEKS SMITTET: Fire ansatte og to beboere har fått påvist koronaviruset på Glemmen sykehjem, etter at alle prøvesvarene har kommet inn. Foto:

Ingen flere positive tester på Glemmen sykehjem. Det betyr at totalt to beboere og fire ansatte er smittet av koronaviruset.

DEL

Det var lørdag kveld det ble kjent at en beboer på Glemmen sykehjem hadde fått påvist covid-19-viruset. Det er kommunens første korona-smittetilfelle på sykehjem, og i etterkant ble alle ansatte og beboere testet.

Mandag opplyste kommunen at ytterligere én beboer og fire ansatte hadde positive prøvesvar, men fortsatt gjensto svaret på noen tester.

De har nå kommet inn, og ingen flere har fått påvist viruset.

– Vi har nå mottatt de resterende prøvesvarene og kan konstatere at ingen av disse er positive. De forsterkede smitteverntiltakene opprettholdes likevel i en periode fremover, sier konstituert kommunikasjonssjef i Fredrikstad kommune, Martin S. Fredheim.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken