Seriestarten nærmer seg med stormskritt. Søndag spiller sin generalprøve før seriestart, der Fram Larvik er motstander. Bjørn "Bummen" Johansens gutter har sett stadig bedre ut, og blir så og si av samtlige tippet som en soleklar opprykkskandidat.

Klubben selv har snart solgt 2.400 sesongkort og samarbeidspartnerne har klokkertro på at årets FFK-sesong skal ende med jubel.

- Det begynner å krible bra i bena nå, både jeg og laget merker det. Det blir mer intensivt og du hører det på pratinga under treningene. Det er hard konkurranse om plassene, alle vil spille og alle må være på, sier Ludvig Begby - som går inn i sin åttende sesong i FFK.

Vinn VIP-sesongkort

Også vi i Fredriksstad Blad teller dager til seriestart. Denne uken kan du hver dag vinne VIP-sesongkort. Sesongkortene gir tilgang til alle hjemmekamper i serien. I tillegg til å få noen av de beste setene på langsiden på Fredriksstad Blad får du også middag i restauranten før hver kamp.

Verdien per sesongkort er på 10.000 kroner.

– Vår samarbeidsavtale med FFK gir oss tilgang på eksklusive billetter. Disse vil vi gi videre til våre trofaste lesere, sier FBs sjefredaktør René Svendsen.

Følg med i alle våre kanaler - slik vinner du:

Mandag 8. april: Sørg for at du følger Fredriksstad Blads hovedside på Facebook. Da vil du på et tilfeldig tidspunkt mellom kl. 10 og 16 denne dagen varsles om vår direktesending. Den som først kommer seg til våre sportsjournalisters hemmelige sendested, vinner to VIP-sesongkort.

Tirsdag 9. april: Sørg for at du følger Fredriksstad Blad på Instagram. Vi vil poste et konkurransebilde der som du må klikke Liker på innen kl. 19. Vi trekkeren vinner av to VIP-sesongkort kl. 19:03.

Onsdag 10. april: Følg sendingen av sesongstartshowet FFKs vei tilbake: Skjebnesesongen på FBTV fra kl. 18:30. Underveis i sendingen vil det bli en utgave av Fotballmagasinet Podkast direkte fra scenen på Litteraturhuset. Der vil vi fortelle hvordan TO personer kan vinne to VIP-sesongkort hver.

Torsdag 11. april: Denne dagen har vi gjemt en FFK-logo i papiravisen. Finn logoen og send en sms til 2005 som starter med FBFFK og fortsetter med hvilken side i avisen logoen befinner seg (eks: FBFFK logo på side XX). Alle med riktig svar er med i trekningen om to VIP-sesongkort.

Fredag 12. april: Sørg for at du følger Fredriksstad Blad Sporten på Facebook. I løpet av formiddagen poster vi et innlegg der du får vite hvordan du kan bli ringt opp fra scenen under FFKs kick-off på kvelden, med beskjed om at du har vunnet to VIP-sesongkort.

Husk at du ser alle FFKs hjemme- og bortekamper direkte på FBTV.

Her kan du tegne abonnement på Fredriksstad Blad