Mer gull til Staysman & Lazz

Synlige bevis: Det ble to nye plater til skryteveggen hjemme for Staysman & Lazz. Lasse jensen må bare pusse opp hjemme først.

Synlige bevis: Det ble to nye plater til skryteveggen hjemme for Staysman & Lazz. Lasse jensen må bare pusse opp hjemme først.

Artikkelen er over 3 år gammel

Lasse «Lazz» Jensen er ikke helt sikker, for han gjør om hjemme. Men han tror torsdagens to gullplater kan være nummer 13 og 14 i rekken av utmerkelser.

DEL

Det var i God Morgen Norge torsdag som platene ble overrakt til de involverte. Det ble gull for sjakklåta «Tårnet til Carlsen» med Simen Agdestein, og «En siste gang» i samarbeid med Plumbo. Det kan være plate seks og sju, for det er også sju platinaplater i bunken.

– Du får ikke slike utmerkelser hver dag, så jeg må innrømme at det kjennes like kult og er like stas hver gang det kommer en plate. Det utfordrer deg til å gå videre, og forsøke få en til. Du skal ikke være fornøyd med suksess, forklarer gitarist Lasse Jensen.

Han sender en stor takk til fansen som låner øret til det han er med på og legger ut digitalt.

Han forklarer at det skal to millioner streams til for å vinne gullplate, og du må doble tallet for å oppnå platina.

– Jeg makter ikke å huske det nøyaktige antallet fordi stua med plateveggen er under omarbeiding, men jeg minns da at vi har fått fem gull- og sju platinaplater. Så jeg er inspirert til å jobbe videre, sier den ene halvdelen av Staysman & Lazz.

Artikkeltags