Åtte musikk-kvelder på Café Oline i sommer

Begge kommer: Julie Dahle Aagård og Odd Rene Andersen kommer begge til Nedgården i sommer. Odd Rene er bestilt 8. juli og trønderdamen dukker opp 23. juli.
Vårt bilde er fra Hvaler Gjestgiveri og My Motown i 2013. (Arkivfoto: Geir A. Carlsson)

Begge kommer: Julie Dahle Aagård og Odd Rene Andersen kommer begge til Nedgården i sommer. Odd Rene er bestilt 8. juli og trønderdamen dukker opp 23. juli. Vårt bilde er fra Hvaler Gjestgiveri og My Motown i 2013. (Arkivfoto: Geir A. Carlsson) Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Sommerens musikalske tilbud på Café Oline er klart. Og du finner en solid blanding på Nedgården på Søndre Sandøy fra 6. juli til 5. august.

DEL

Det starter 6. juli med folkemusikkelsker og frirapper Per Olav Hoff Mydske, bedre kjent som «Skranglebein». Han går i tospann med folkemusiker og fløytist/munnharpist Steinar Ofsdal. Men de bringer også med seg et band som tar deg med til krysningspunktet mellom jazz, folkemusikk og hiphop. Andreas Ihlebæk er med som gjesteartist.

Odd René Andersen kommer innom 8. juli, og 13. juli er Jonas Alaska på plass med trio.

Markerer 25 år

Vigdis Wisur kommer med sin Eva Cassidy-tolkning til Nedgården som en del av 25-årsfeiringen.

Vigdis Wisur kommer med sin Eva Cassidy-tolkning til Nedgården som en del av 25-årsfeiringen.

15. juli er den store lokale dagen med trippeltilbud. Café Oline fyller 25 år, og da skal det feires fra klokken 17.00 den dagen. Alexander Hermansen tar utgangspunkt i sin forestilling «I samma båt», og han trenger bare krysse Gravningssundet for å komme på jobb. Vigdis (bildet) og Frank Wisur kommer med sin coverpakke på Eva Cassidy. Den har ført henne til Island og Evas bror, men også til Washington der hun traff Cassidys foreldre.

Det hele avsluttes denne lørdagen med Trio Dement.

To damer kommer på besøk i siste halvdel av juli. Elvira Nikolaisen er kvinnen som for alvor ble lagt merke til da hun sang duett med Bjørn Eidsvåg i «Floden». Hun dukker opp 20. juli, og 23. juli er det Julie Dahle Aagård som kommer med sin trio.

Jazz med Julie

Julie serverer denne kvelden de saftigste jazz-låtene om menn, gin, mat og kjærlighet. Hun assisteres av et solid komp: Hermund Nygård – trommer, Anders Aarum – piano og Jens Fossum – kontrabass.

Melankoliens øverste sjef, Jan Eggum, tar med seg gitaren og leverer betraktninger fra over 40 år 27. juli. 5. august lukkes og slokkes det med Pärs Polare, Vreeswijk-hyllerne fra Halden.

I tillegg blir det quiz som vanlig på tirsdager fra St. Hans til uka før skolestart, og kafeen har ordnet fastpris-tilbud med taxibåten mellom klokken 23.30 og 01.30 de dagene det er konsert med start klokken 21.00.

Artikkeltags