Gå til sidens hovedinnhold

Hvem vil ha månestipend fra OBOS?

Artikkelen er over 4 år gammel

Regiondirektør Steinar Frølandshagen kan ha inntil 350.000 kroner å bruke hvis alle billetter går med på OBOS på Månen-arrangementet. – Men vi ønsker flere søknader. Ny frist er 19. juli, sier Frølandshagen.

OBOS på Månen tyvstarter Månefestivalen, og det er Eva Weel Skram, SILYA & The Sailors og deLillos som skal spille den dagen – i samme rekkefølge.

Kultur til mange

For direktøren er opptatt av at deres engasjement skal gi mer kultur til flere, og han mener også at kultur godt kan koste noen kroner.

– Det ville være flott hvis 3.500 gjester kan bidra med 350.000 kroner slik at det kan bli enda mer kultur ut av det hele. Da vil de som kjøpte billett ha et annet eierforhold til det hele, fremfor at de bare bestilte et par billetter gratis. Vi har rundet 2.500 billetter nå, men jeg tror det blir utsolgt, mener Frølandshagen.

Enda et arrangement

– Jeg kunne tenke meg at vi tok og samlet de som skal ha stipendmidler til en ny konsert i Gamlebyen, gjerne i Gamlebyen kulturhus på sensommeren. Det er fordi det er Gamlebyen festivaldrift som holder i dette, og huset er et samlingssted.

– Det blir en spennende oppgave å finne kandidater som kan være aktuelle for å få sin del av stipendet. Det er mange der ute som trenger en klapp på skulderen, som opplever at det er litt oppoverbakke i hverdagen. Derfor kan de innen kultur som ønsker bidrag fra OBOS på Månen om å legge inn en søknad på obos.no. Vi vil gjerne vite litt om prosjektet og hvorfor akkurat den du søker for, skal ha midler, sier Frølandshagen.

Kommentarer til denne saken