Må Stig Mass Andersen bade?

Satser i hundre: Stig Mass Andersen vil satse alt mot musikk, foredrag og bok. Han har flyttet hjem, og vil gjennom Bipolar Superstar rocke opp begrepet mental helse.

Satser i hundre: Stig Mass Andersen vil satse alt mot musikk, foredrag og bok. Han har flyttet hjem, og vil gjennom Bipolar Superstar rocke opp begrepet mental helse. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Stig Mass Andersen kommer med et løfte på vegne av bandet. Selger de 50 billetter til konserten 6. mai på forhånd, skal han rekke et bad under konserten i Fjeldberg Marina.

DEL

– Alle ønsker å se et band med en vokalist/frontmann som «klikker». Jeg kan gjøre det sertifisert, med papirer. Jeg tenkte å ta stagediving til en nytt nivå, humrer frontmannen i Bipolar Superstar.

For han tenkte at på en av de siste låtene kan han sikte mot vannkanten, mens bandet har sitt instrumentalparti. Vokalisten kommer deretter tilbake og fullfører konserten litt våtere i luggen.

Ta tak i begrepene

– Gjennom skikkelig rocknroll skal vi endre imaget til mental helse ved å røske opp i stereotypier. Det får gjerne noen til å rygge litt, fordi mange har triste assosiasjoner til begrepet. Men en konsert med oss handler egentlig bare om å levere budskapet gjennom god musikk til folket.

- Jeg er et bevis på at det går an å snu galskapen til å bli en styrke, og har nå vært frisk i fem år. Akkurat som de fleste andre har jeg gode og dårlige dager, men det er aldri i nærheten av å bikke over, understreker han.

Det er helt bevisst at han holder på navnet som også er tittelen på boka hans og foredraget hans. Han har forlatt bankjobben i Oslo, og tenkte nå å gå 100 prosent inn med musikken, foredraget, boka og konserter. Og han har startet et liv som frilanser for et nettmagasin i Oslo.

Må teste det ut

– Jeg vil gjerne teste ut og se om det er levedyktig. For jeg har gjennom en periode merket at jeg ikke makter å la musikken ligge urørt. Bandet begynner også å finne sin form. Vi er blitt bevisste på våre roller, og samspillet begynner å sitte, ett år etter at vi slapp singelen «Strak saltomortale». For vi slipper denne helgen en ny singel: «Alles historie». Og flere låter er på beddingen, forklarer han

I Bipolar Superstar finner du Stigs mangeårige makker Jonas Granly på gitar, Jonas Bergan på bass og Lars André Dalseth på trommer. Frontmannen synger og spiller gitar.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.