Eidsvåg og Kurt kan bety 3.500 på Hvaler

Tilbake som par: Lisa Nilsson og Bjørn Eidsvåg er tilbake på Hvaler fredag kveld. Sist gang var i 2008.

Tilbake som par: Lisa Nilsson og Bjørn Eidsvåg er tilbake på Hvaler fredag kveld. Sist gang var i 2008. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Gjestgiver Øystein Elgheim håper at Plenen kan fylles med 3.500 gjester denne helgen. – Yr sier det ser lovende ut, mener han og frister med Bjørn Eidsvåg og Kurt Nilsen.

DEL

For han tar tilbake to suksesser under Månefestivalhelgen: Lisa Nilsson og Bjørn Eidsvåg har ikke vært på Hvaler siden 2008, og Eidsvåg har nå et fravær på fire år. Derfor kan det passe med en dose norsk livemusikk med glimrende lyd en julikveld. Og det er en kjensgjerning at den godeste Eidsvåg trives utmerket på Kirkøy.

– Det ser ut til at vi kan få rundt 1.500 gjester fredag, og med Kurt Nilsen lørdag tror jeg vi kan passere 2.000, mener Elgheim, og ser at billettsalget har fått opp dampen de par siste dagene. Kurt Nilsen trakk 3.100 da han var innom Plenen i 2015. Idolvinneren fra 2003 er vel den eneste fra den rekken som har maktet å skape seg en solid posisjon gjennom 14 år.

Han er fornøyd etter de to første helgene, og mener de publikumsmessig ligger noenlunde etter skjema. Den siste lørdagen (29. juli) blir det party og aller party i sommerdrakt med Polyester og Postgirobygget.

– Men vi kunne alltids ønsket oss bedre vær, vi som satser utendørs. Nå har jeg med Yr-assistanse bestemt at det kan få regne litt i Fredrikstad, så kan vi ta litt varmt, skyet og vindstille konsertvær på Hvaler Gjestgiveri. Været er alltid inkludert i billettprisen. Vi tar ikke noe ekstra for det, humrer han.

Artikkeltags