Gå til sidens hovedinnhold

Lars Lillo-Stenberg hjertesyk - deLillos avlyser i Gamlebyen

Artikkelen er over 4 år gammel

OBOS på Månen får ikke deLIllos på scenen. Lars Lillo-Stenberg er blitt hjertesyk, og hele sommerturneen til bandet er avlyst.

Regionsdirektør Steinar Frølandshagen i OBOS sier at det nå er en eneste ting som er viktig, nemlig at Lillo-Stenberg får sin operasjon og blir frisk.

– Vi kan ikke gjøre annet enn å ønske ham god bedring og god rehabilitering. Vi er allerede på ballen, og vi skal jobbe for å finne en god erstatter den torsdagen. Vi samarbeider med Månen om den biten, sier Frølandshagen.

Les også: deLillos og Kvitnes topper OBOS på Månen 

På bandets Facebookside står det å lese: "Lars Lillo-Stenberg ligger for tiden innlagt på sykehus pga hjertesvikt. Han venter iløpet av kort tid på å få gjennomført en operasjon. Lars er etter forholdene i god form og alt er under kontroll. Vi er glade for at dette ble oppdaget tidlig, istedenfor på et senere og mye mer kritisk tidspunkt. Denne type operasjon vil vanligvis gi en sykemelding på 5 til 8 uker. Dette betyr antagelig at hele deLillos sin planlagte sommerturne må avlyses samt også Lars sine soloopptredener. Vi hadde gledet oss voldsomt til å møte vårt publikum i sommer og synes dette er fryktelig trist, men vi er i hvert fall sikre på å komme sterkt tilbake i forbindelse med vår nye plateutgivelse til høsten. Når det gjelder alle festivalene så er det bare en ting å si: NESTE SOMMER."

Mer enn noen gang HJERTELIG  hilsen deLillos.

Les også: Her er kulturmenyen i sommer 

For snart ti år siden måtte deLillos avlyse en konsert i Fredrikstad. Da var frontmannen rammet av blindtarmbetennelse.

Kommentarer til denne saken