Allsangen har solgt 1.700 billetter

Populær mann: Chris Medina er klar for brygga lørdag kveld. Allsangen med ni artister, husband og kordamer hadde torsdag 300 billetter igjen.

Populær mann: Chris Medina er klar for brygga lørdag kveld. Allsangen med ni artister, husband og kordamer hadde torsdag 300 billetter igjen.

Artikkelen er over 2 år gammel

Allsangen på Dampskipsbrygga er populært. Det var torsdag ettermiddag under 300 billetter igjen til lørdagen. Fredagens Klovner i kamp har noen flere billetter på lur. Værmeldingen har gradvis blitt til det bedre denne uken.

DEL

Sensommerfesten går over to dager, og de musikalske klovnene er attraksjonen fredag. Lørdag er det en den reneste gryterett. For da skal du både få hilse på kjente artister som skal synge egne låter, men det blir også to bolker på en times tid der allsangfaktoren dominerer.

Konsertgeneral Christian Brevik sier at dette er mulig takket være at hele byen stiller opp med midler. Det gir billigere billetter, og grensen satt til 2.000 publikummere. Køen av artister er lang. Hør bare:

Chris Medina, Cecilia Wennersten, Ole Evenrud, Adam Douglas, Jeanette Heidenstrøm, Atle Jensen, Bjørn Øyvind Bya, Lotte Gundrosen og vertinne Maria Mohn. Mohn skal både bin de alt sammen, men også bidra vokalt.

Bjørn Øyvind Bya har sammen med kapellmester og bassist Lars Erik Dahle satt sammen programmet, og Bya sier at det vil bli artister som kommer litt på og går av, og det kan dukke opp en duett eller to.

– Det er nok ikke alt som er egnet for allsang, så derfor sparer vi opp litt. Og Ole Evenrud har med seg en spesialpakke.

I husbandet finner du ellers Johannes Groth på Hammond B3, og det er artig nok det gamle orgelet til onkelen Jan Groth. Bernt Rune Stray spiller gitar og Ruben Dalen trommer. I koret finner du Charlotte Bredesen og Marianne Penta.

– Hvordan får man fatt i en kar som Chris Medina?

– Det er Lars-Erik som har blitt kjent med ham på spillejobber, sier Bya.

Også har jo Medina gjort nordmann av seg, med norsk samboer og barn. Men det har ikke vært like mye oppstyr rundt ham etter at han fikk den norske låten «What are words» inn på VG-lista i 39 uker, 11 av dem på førsteplass.

Artikkeltags