Gå til sidens hovedinnhold

Aina spiller i ny humormusikal på Latter

Artikkelen er over 5 år gammel

Aina B. Gundersen får noen av kongerikets morsomste menn og kvinner som kolleger når hun om få dager starter prøvene på en ny norsk humorkomedie.

«Märtha: The Musical» lanseres som Norges første prinsessemusikal. Den får premiere på humorscenen Latter på Aker Brygge 28. januar neste år.

Vanvittig moro

– Dette er ganske annerledes enn mye av det jeg har gjort på en scene tidligere, men skal jeg dømme etter den første leseprøven tror jeg det blir vanvittig moro, sier Aina som blant annet skal gestalte karakteren Tante Lilly som er sjef for Annerledesskogen.

De største rollene bekles av Cecilie Steinmann Neess (Märtha), Jacob Schøyen (hesten Hest) og Espen Beranek Holm (professor Kelvin).

Disney-Norge

– Jeg inngår i ensemblet, men skal gjøre flere forskjellige roller hvor Tante Lilly nok er den mest markante. Og hun skal snakke ekte trøndersk, sier Aina som får hovedstaden som arbeidsplass helt frem til påske.

Regissør Christopher Pahle, som også har skrevet stykket, har ønsket å skape Disney-versjonen av Norge, et idyllisk og perfekt land med en like perfekt prinsesse som både kan kommunisere med mennesker, engler og dyr.

Hyggelige kolleger

– Å spille på en riksscene er ikke nytt for meg, men de fleste av kollegene er nye bekjentskaper. I tillegg til å være ustyrtelig morsomme, er de også veldig hyggelige, sier Aina som fikk rollen etter audition.

– Hva kan du si om musikken?

– Den er skrevet av Vemund Vik og er fengende, melodisk og veldig sangbar.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.