Sjarmerte Powermeet i senk

Juryen, som er vel bevandret uti størrelser som Ford Mustang, Chevrolet Corvette og Pontiac Trans- Am fikk noe annet å bryne seg på da Mary Ann fremstilte sin mikrobil til bedømming.

Juryen, som er vel bevandret uti størrelser som Ford Mustang, Chevrolet Corvette og Pontiac Trans- Am fikk noe annet å bryne seg på da Mary Ann fremstilte sin mikrobil til bedømming. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Man forbinder ikke Messerschmitt KR200 og dens like med muskelbiler a la Mustang og Corvette, ikke desto mindre tok Mary- Ann Gjermundsen tredjeplass i klassen Europébil med sin mikrobil.

DEL

Bilen, som er totalrestaurert av Mary- Anns mann Erik, vakte betydelig oppsikt da den som aller siste ekvipasje hadde tatt plass i den lange rekken av muskelbiler vi vanligvis ser på Power-meet, enten de er på Kongsten eller ellers.

Se flere bilder fra stevnet her

Erik er en guru på denne spesielle delen av europeisk bilhistorie, og har opparbeidet betydelig kunnskap og et solid nettverk om både Messerschmitte, Isetta og andre mikro- biler og ”mikro-rollers”.

Stevnets egne nettsider

Ekteparet må innrømme at de ble nokså overrasket da juryen leste opp at tredjepremien var utdelt.
- Vi må innrømme at vi mente det nesten som en spøk, og var vel i tvil om vi ville bli tatt på alvor, innrømmer paret.

Vi kan også nevne at ekteparet er påmeldt med både Messerschmitt og Isetta til neste års ”The Lincoln Run”. Da blir det nok flere enn publikum og deltakere på Powermeet som får hakeslepp, tvers over det amerikanske kontinentet.
 

Artikkeltags