Seier i Bodø til Østsidens håndballdamer i seriedebuten

Østsidens A-lagsdamer på tur til Bodø

Østsidens A-lagsdamer på tur til Bodø Foto:

Av

Østsiden fikk en god start på sin nye tilværelse i 2. divisjon.

DEL

InnsendtI første serierunde møtte Østsiden Junkeren på bortebane i Bodø. Forrige helg møtte Østsiden damene nettopp Junkeren i en cup i Oslo, da endte oppgjøret uavgjort. Dermed var det knyttet stor spenning til oppgjøret i forkant. Men denne gangen ble begge poengene med hjem til Fredrikstad og Østsiden.

Østsiden gikk ut og fikk en god start i 1. omgang. Etter 15 minutter stod det det 1-6 til Østsiden på måltavla. Deretter kom Junkeren tilbake men klarte aldri hente igjen ledelsen, selv om det bølget frem og tilbake en stund. Det ble imidlertid en spennende avslutning på kampen som endte 23-21 og Østsiden seier i 2. divisjon debuten. Toppscorer for Østsiden ble Isabel Heard med 7 mål.

Trener Thomas Engen oppsummerer

Vi kommer godt i gang, og leder 1-6 før Junkeren er best i noen minutter og tar igjen 4 mål. Kampen bølger, men vi vinner hver 10 minutters periode med 1-2 mål. Etter pause åpner vi godt, men blir litt defensive når vi skal ro i land seieren. Heldigvis har vi flere jenter som tar ansvar og scorer de nødvendige målene. Flott start på 2.divisjon!

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags