Gå til sidens hovedinnhold

Seier i Skøvde Cup til FBBK

Artikkelen er over 5 år gammel

FBBK stilte med tre lag i Skøvde Basketcup forrige helg (G13, G15 og G17). Alle lagene presterte bra og det var stor stemning blant alle lagene da G17 slo Kungsbacka i finalen søndag ettermiddag og tok med seg pokalen hjem.

Guttene startet første kamp fredag kveld og fikk en flott start på turneringen ved å slå Tjørnsbasket hele 60-10, viderefulgt av flere gode seiere så ble det til slutt finaleplass for veldig glade gutter. Selve finalen startet bra, men så tok Kungsbacka ledelsen med 8-12 til pause. Andre omgang startet tregt for FBBK, men så våknet guttene og tok over ledelsen - og dette holdt helt til seier 31-23. Guttene var kjempefornøyde med å ha gått helt til topps og viste stolt frem pokalen. Laget har utviklet seg meget bra og har en god sesong bak seg i G17 A-serien.

God innsats også av G13 og G15

Med flott innsats spilte G13 seg helt til A-sluttspillet, hvor de møtte tøff motstand.  Dette var G13 sin første BasketCup og med så gode resultater frister det med flere. 

G15 gikk til B-finalen, men selv med en kjempeinnsats tapte de til slutt med 26-38 mot sterke Lerum. Sammen bidro G13 og G15, samt lagledere og andre foreldre, til å heie frem G17 til seier i finalen!

Vi møtte en meget fornøyd guttegjeng søndag kveld etter en lang, men utrolig morsom helg.

Skøvde BasketCup 2016, http://basketcup.se/2016/result/latest

Kommentarer til denne saken