Minneord om Wenche M. Mortensen: – Mest av alt vil vi savne en god og varm medarbeider som alltid kom med et smil til oss alle sammen

–  Wenche Marie Mortensen var en medarbeider som alltid sa ja hvis det passet og som hadde en stor kulturell og musikalsk gave som hun villig delte med oss i rikt monn.

– Wenche Marie Mortensen var en medarbeider som alltid sa ja hvis det passet og som hadde en stor kulturell og musikalsk gave som hun villig delte med oss i rikt monn. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MINNEORD Kulturpersonlighet og lærer Wenche Marie Mortensen sovnet inn etter en tids sykdom, lørdag 10. august. Hun ble 64 år.

Metodistkirken i Fredrikstad har med sorg tatt imot meldingen om Wenche Mortensens tidlige bortgang. Wenche var knyttet til menigheten vår på ulike måter gjennom mange år. Spesielt vil vi nevne korgruppen Korluren som har vår kirke som fast øvelsessted, og som beriket våre gudstjenester flere ganger i året, gjennom konserter og andre kulturelle arrangement.

Hun var også fast vikar som pianist ved mange av våre gudstjenester. Hennes hjerte for Afrika og spesielt Sør-Afrika fikk vi oppleve mange ganger. Det var minnekonserter for Nelson Mandela vi fikk del i. Friske, flotte afrikanske toner, sammen med religiøse, norske folketoner, beriket gudstjenesten når Korluren sang.

  • Minneordet fortsetter under:

 Vi minnes også forestillingen «Den fjerde nattevakt» - av Johan Falkberget som var produsert av Wenche sammen med Terje Brevik. Men mest av alt vil vi savne en god og varm medarbeider som alltid kom med et smil til oss alle sammen. Hun var en medarbeider som alltid sa ja hvis det passet og som hadde en stor kulturell og musikalsk gave som hun villig delte med oss i rikt monn.

Våre tanker og bønner går til familien, hennes tre gutter Christian, Fredrik og Halvor med sine familier, moren Karin og til korgruppen Korluren som har mistet en god leder og inspirator. Vi lyser fred over Wenche Mortensens minne.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken