Bli en del av Månefamilien

Foto: Trine Sirnes

Foto: Trine Sirnes

Av

Sommer, sol, musikk, opplevelser og nye venner. Alt dette får du gratis som frivillig på Månefestivalen. Her kan du ha med hele familien, og dele både oppgaver og opplevelser. Kanskje noe for deg og bestemor?

DEL

Mange velger å bli hjemme i sommerferien av ulike grunner. Noen av miljøhensyn, andre på grunn av økonomi. Mange leter etter spennende ting å finne på i nærmiljøet som ikke tømmer lommeboken. Å melde seg som frivillig på festival er en fin måte å oppleve noe nytt, møte nye mennesker og være sammen med de du er glad i. Uten at det koster noe som helst.

Trenger hjelp

Det hadde aldri vært noen Månefestival uten de mange hundre som jobber som frivillig på Månefestivalen. Allerede har nå en stor gruppe frivillige jobbet i mange uker med forberedelser, mange av dem kommer tilbake år etter år. Men festivalen trenger fremdeles hjelp fra fler under selve festivalen til helgen. Som trivselsvakter, med båndpåsetting og innen miljø og renhold. De to første oppgavene må man være over 16 år for å utføre, men miljø og renhold, som stort sett består av å passe på at det ser rent og ryddig ut på festivalområdet, kan gjerne utføres av foreldre med barn. Og alle barn under 12 går uansett gratis inn på festival, uavhengig av om de er med for å hjelpe eller ikke. Kanskje de heller vil være med i Månebarna, aktiviteter og leker spesielt rettet mot de minste?

Helsepersonell er også ønskelig, da gjerne med bakgrunn fra ambulanse eller legevakt.

Foto: Trine Sirnes

Foto: Trine Sirnes

Mye tilbake

Med på kjøpet får du og eventuelt familien din tre hele dager med 14 konserter på hovedscenen, 12 gratiskonserter på Hip hop på Månen, 11 gratiskonserter på Festival Ø, Månebarna, Miljøtorget, Green side of the moon, frivillig-merchandise, mat og drikke på frivillig-backstagen under festivalen, fine erfaringer, en lekker attest og nye venner. Dette er også en ypperlig mulighet for å skape nye nettverk for de som er interessert i å jobbe videre i bransjen. Ikke minst blir du en del av den helt unike Gamlebystemningen.

Foto: Trine Sirnes

Foto: Trine Sirnes

Hjertet i hånden

Månefestivalen er tuftet på frivillighet fra topp til tå, og uten hadde ikke festivalen eksistert. Våre frivillige jobber med hjertet i hånden både før, under og etter festivalen, og er hele veien med på å skape den magiske stemningen vi ønsker å dele med verden.

Meld deg på med hele familien, en bestevenn, bestemor, hele vennegjengen eller kjæresten. Vi kan garantere en minnerik helg der du sitter igjen med gode minner og nye venner. Vi har frivillige i alle aldersgrupper og fra alle slags bakgrunner.

Gå inn på denne linken for å registrere deg:

http://maanefestivalen.no/frivillig

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags