Guttas egen sangbok

Pål Nielsen, Inge Ulrik Gundersen og Roger Amundsen blar i sangboka.

Pål Nielsen, Inge Ulrik Gundersen og Roger Amundsen blar i sangboka.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Ideen om en visekveld med sangene fra utallige revyer, er gammel. Nå blir den endelig noe av. Med et mangeårig samboerskap blant annet gjennom båthusrevyene, møtes Pål Nielsen, Inge Ulrik Gundersen og Roger Amundsen for å bla i egen sangbok.

Sangboka, som har fått tittelen «Guttas sangbok», inneholder egenproduserte sanger som har vært brukt både i revyer og på egne plater fra årtusenskiftet og frem til nå.

Pål og Roger står bak brorparten av sangene fremført av Fredrikstadguttane, mange av dem også spilt inn på de to platene til Fredrikstadguttane: «Døm beste låtane» og «Døm neste låtane». De to kan også skryte av å ha blitt spilt fra rådhusklokkene – hvor «Snekka opp ælva» fikk en klangfull sommer i 2016.

Den og flere andre sanger blir å høre på Lille mat- og vinhus torsdag 27. april.

Inge Ulrik har også levert sangbidrag til revyene, hvor han i tillegg spiller bass. Og ved siden av bidrag til andres plater, har han også gitt ut ikke mindre enn fem egne album de siste åra: «Tøffelhelt», «Fristelser», «Søt musikk», «Sommerviser» og «Respatexas». De har alle fått mye spilletid på riksradio gjennom NRK. Inge Ulrik er faktisk en av de mest «riks-spilte» artistene i Fredrikstad.

Til sammen er det en rikholdig og variert sangbok gutta skal dykke ned og bla i. Det bør kunne ble en stemningsfull aprilaften.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags