Cathrine synger i Rolvsøy kirke

Secret Garden-vokalist Cathrine Iversen, kan du høre gratis i Rolvsøy kirke torsdag  13. juli.

Secret Garden-vokalist Cathrine Iversen, kan du høre gratis i Rolvsøy kirke torsdag 13. juli. Foto:

Av

Torsdag 13. juni gjester Secret Garden-vokalist Cathrine Iversen Rolvsøy kirke. Der fremfører hun sanger fra sin egen gruppe og andre sommerlige godbiter med Rolvsøy kirkekor.

DEL

Innsendt

To av Rolf Løvlands mest kjente sanger «You raise me up» og «Mitt land» står blant annet på programmet. Iversen medvirker også på korets fremføring av de rørende sangene «Jeg kom til landet» og «La den brenne» av komponist Galib Mammadov.

Cathrine Iversen er fra Fredrikstad og har bred erfaring fra ulike konsert- og teaterscener i inn- og utland. Hun har siden 2010 vært vokalist i Secret Garden med flere turnéer i Europa, Asia og USA. Hun har også deltatt i flere TV-produksjoner som Melodi Grand Prix, Beat for beat, Allsang på grensen, Artistgallaen, og Desembertoner. Cathrine har i tillegg medvirket på flere av Secret Gardens internasjonale plateutgivelser.

Svensk sommer

Sommerkonserten har blitt en årlig tradisjon der Rolvsøy kirkekor fremfører et bredt repertoar av vår- og sommersanger. Så også i år; publikum kan se frem til å oppleve svensk sommer med «I denna ljuva sommartid» og «Medan dagen ännu är». Det blir også et engelsk innslag med «A Claire Benediction» av den kjente komponisten John Rutter. Organist Ivar S. Haugen, som er kjent for å ha skrevet Borg bispedømmes jubileumssalme, akkompagnerer.

Konserten er gratis, det blir kollekt ved utgangen. 

Artikkeltags