Fotoelevene fikk beskjed om å tolke ordet ung – resultatet er blitt utstilling

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Balder Maximus Harlan (18) tok masse bilder fra en hyttetur med venner. Det er blitt til en kollasj som er med i utstillingen «UNG» av elever fra linjen medieproduksjon på Glemmen videregående skole.

DEL

Østfold kunstsenter åpner lørdag fotoutstilling «UNG» i sitt formidlingsrom.

– Alle de 14 elevene har tolket temaet på en ganske så ulik måte. Utstillingen viser ung kreativitet i full blomstring, mener Putte H. Dal som er formidlingsleder ved Østfold kunstsenter.

Og fotografelevene som stiller ut sine bilder er:

Denise Saniei, Ragnhild Ringsrød, Sara Charlotte Magnusson, Marcus Brostrøm, Christoffer Johannesen, Johannes Kolstad Olsen, Patrick Hanson, Martin Løwengreen, Balder Harlan, Fredrik Mathisen, Felix Ellingsrud, Per Arne Fjeld, Herman Tvete Syversen, Amilie Dyrø Waag og Marte Berger Beck.

13 av dem går i 2. klasse på linjen medieproduksjon.

Sara Charlotte Magnussons viser et fotografi med tittel «Hud er ikke en invitasjon» her tar hun opp et tema som er viktig for ungdom i dag.

Det blir mulighet til å kjøpe bildene som er utstilt, og utstillingen står til 26. mai

PS!

Medieproduksjon er et yrkesfaglig utdanningsprogram over fire  år, der man de tre siste årene veksler mellom opplæring i bedrift og skole. Linjen legger vekt på film, foto, lys og grafisk design. Inntak for linjen går ikke på snitt, men via intervju der man blir valgt ut etter interesser.

Artikkeltags