Gå til sidens hovedinnhold

Min kultur: Kommer med ellevill komedie til Blå Grotte

Flere store navn entrer scenen når Statsteatret tar med seg forestillingen «2010 – Lollywood» til Blå Grotte tirsdag 13. oktober.

Innsendt

«2010 – Lollywood» er den niende forestillingen fra gutta i Statsteatret – Gard B. Eidsvold, Per Kjerstad, Cato Skimten Storengen og Kim Sørensen.

Når de nå kommer med den kritikerroste forestillingen til plankebyen 13. oktober, er det med et pent knippe seksere og femmere i beltet, og lovnader om en vanvittig forestilling med action, galskap og humor.

Denne gangen har Statsteatret lagt ut på en lang reise i håp om å få øye på seg selv. Handlingen er nemlig lagt til Lahore, Pakistan. Vi følger et norsk filmselskap i sine bestrebelser på å lage en thriller av internasjonalt kaliber. Med i det mangslungne teamet finner vi også den norske skuespilleren Shahid Khan. Filmteamet kjemper mot klokken, kreditorer, korrupsjon og konspirasjoner, samt et ublidt møte med en tiger. Vil filmen noensinne bli ferdig?

Velkommen til en fundamental reise i skyggen av mangotrærne. Velkommen til en historie for folk flest. Forestillingen har fått terningkast fem og seks i flere av landets største aviser.

Det er Yngve Sundvor som har regi, mens Morten Kjerstad er dramaturg. Sundvor og Statsteatret står bak forstillingen som spilles på Blå Grotte.

Kommentarer til denne saken