Melina fra «Ex on the Beach» skal være med i ny serie

MED I DOKUSÅPE:  Melina Johnsen blir igjen å se på skjermen. 22-åringen skal delta i  TVNorges nye Dplay-satsing «Influenserne» sammen med blant annet Henrik Elvejord Borg. Se alle som deltar nederst i saken.

MED I DOKUSÅPE: Melina Johnsen blir igjen å se på skjermen. 22-åringen skal delta i TVNorges nye Dplay-satsing «Influenserne» sammen med blant annet Henrik Elvejord Borg. Se alle som deltar nederst i saken. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Melina Johnsen (22) fra «Ex on the Beach» skal være med på TVNorges nye Dplay-satsing «Influenserne».

DEL

Melina Johnsen, som vokste opp på Hvaler og Ambjørnrød men nå bor i Moss, ble en av profilene i «Ex on the Beach» på Discoverys strømmetjeneste Dplay.

I programmet sjokkerte hun seere med krangling, sex og fyll. Hun var blant annet involvert i den mye omtalte gruppesexen, og kom med det famøse sitatet «Bitch, hør her». Sitatet ble for øvrig til en låt som har drøyt to millioner avspillinger på Spotify.

–Er ikke ferdig med tv ennå

Nå blir Melina Johnsen å se på tv igjen. Til våren skal serien «Influenserne», der et knippe kjente profiler fra nett og tv skal blottlegge livene sine, vises.

Ifølge TVNorge vil seerne muligens få et helt annet innblikk i livene til kjendisene som deltar i serien – se hvem som deltar nederst i saken.

– Jeg føler ikke at jeg har gjort meg ferdig med tv helt ennå. Dette passer meg ypperlig, slik at folk muligens får et annet innblikk i livet mitt. Jeg kan vise at jeg ikke bare er hun tøffe og harde, men at jeg også har andre sider, forteller Melina Johnsen til Dagbladet.

Kanalen selv har stor tro på konseptet.

– Langt fra den tradisjonelle lineær-TV-ruta finnes det en egen verden av norske underholdningskjendiser, en blomstrende flora av unge formidlingstalenter, historiefortellere og meningsbærere. Denne serien gir oss et innblikk i livene deres, sier Eivind Landsverk, programdirektør i Discovery Networks, i en pressemelding.

Også Henrik Elvejord Borg deltar

Discovery jakter iherdig på de yngste seerne. Tv-huset håper satsingen «Influenserne» skal falle i smak og trekke de unge til strømmetjenesten Dplay. Programmet følger hverdagen til kjente influensere. Også Henrik Elvejord Borg fra «Ex on the Beach» skal være med i serien.

– Influenser har i løpet av få år, nærmest bare måneder, gått fra å være et fremmedord til å bli en yrkestittel omtrent like vanlig som bonde eller tannlege. Det finnes mange av dem i Norge, og de er ikke bare bloggere. De engasjerer tusenvis av mennesker på sine foretrukne digitale plattformer, og vi har fått lov til å komme tett på noen av de kuleste. Vi håper«Influenserne» gir gode strømmetall på Dplay, sier Landsverk.

Disse er med i serien:

Melina Johnsen (22) fra Moss
Tok Norge med storm med sitt temperament og væremåte under Ex on the Beach, og hennes låt «Bitch, hør her!» har over to millioner avspillinger på Spotify.
 
Markus «Murdrocks» Sannes (17) fra Drangedal
Over 100 000 abonnenter på YouTube, ble kåret til Årets morsomste under Gullsnutten.

Nellie Krokstad (24) fra Gol
Youtuber som lager videoer om alt annet enn sminke og mote.
 
Henrik «Blodprinsen» Elvejord Borg (24) fra Oslo
Ble kjendis over natten etter sin deltagelse i Ex on the beach, og ga senere ut bok om sine opplevelser under innspillingen.
 
Halvor «Kong Halvor» Harsem (30)
Humorist og veteran innen sosiale medier, nå opptatt av å rebrande egen merkevare idet voksenlivet kryper nærmere.
 
Maren Turmo (19) fra Mosjøen
Fitnessdronning med mer enn 500.000 følgere på Snapchat.
 
Stina Talling (15) fra Bergen
Youtuber som lager rare og morsomme videoer fra hverdagen sin.
 
Hanna-Martine Slåttland Baller (19) fra Sarpsborg
Youtuber som lager videoer om sminke og mote.
 
Magnus Nordlund (17) fra Jessheim
Youtuber og russ som vlogger om livet sitt.
 
Sara Høydahl (19) fra Svelvik
Youtuber som vant årets» Årets stjerneskudd» og «Årets serie» under Gullsnutten, lager videoer om blant annet true crime.

Artikkeltags