Med hele 120 plasser utendørs er det store arealer å fylle, og man har valgt å lage en utebar kledd i skifer slik at gjestene slipper å gå inn for å bestille drikke.

Inne er det både båser, vanlige bord, og nedsenkede, ovale sittegrupper. De sistnevnte er nærmest vannet, og kan bli en favoritt blant barnefamilier.

Veggene i de store lokalet er kledd med en kunstutstilling av Bringager & Malmstrøm. Dyre malerier som gir et lett og luftig inntrykk. Samtidig er

På Brygga muligens den restauranten som har den minst tydelige profilen interiørmessig. Det er litt av hvert både når det gjelder farger og møblement, og selv om det er god finish savnes en klar melding om hva slags sted dette ønsker å være.

Også her er det restaurant over to etasjer med store glassfasader oppe.
Det er få toaletter i forhold til kapasiteten.

Maten

– Spennende å se hvordan utelivsveteranene Petter Eriksen og Freddy Thorbjørnsen har løst sitt nye prosjekt. Det er ikke mange her i byen med mer erfaring. Behag går forventningsfull inn, og blir møtt av et stilig og moderne lokale med vellykket kunst signert Hanne Bringager og Eva Malmstrøm.

Første etasje er løst med en kombinasjon av bord og båser slik at de fleste kan nyte utsikten over elven. Menyen er stor med amerikansk og italiensk pizza, småretter, salater, pasta, fisk og kjøtt.

– Her er det ikke tatt mange sjanser.
– Nei Smak, men de vet nok hva de gjør og hva folk vil ha. De bruker steinovn, og har glutenfri og lavkarbo pizza. Det er i hvert fall nytt, og prisene er folkelige. Jeg synes det lukter suksess.

Vi prøver den italienske. Pizza Milano med chorizopølse og ananas til 138 kroner og pizza Lucca med italiensk skinke og ruccola til 148 kroner blir bestilt. Begge smaker utmerket, og husets røde til 295 kroner er godt følge.

Smak og Behag synes pizzaene står til terningkast 5, og ser fram til å prøve andre deler av menyen.