Gå til sidens hovedinnhold

Milliardærdatter Maria Høili giftet seg i hemmelighet

Artikkelen er over 4 år gammel

Bare en håndfull mennesker visste om bryllupet. Tirsdag ga hun sitt ja til Edvard i en kjole til 200.000 kroner.

DRAMMEN (Side2/Nettavisen): Milliardærdatter, liung og blogger Maria Høili vet å overraske. Tirsdag giftet hun seg. Hun og kjæresten Edvard Erken ga hverandre sitt ja i Drammen tingrett.

Verken moren, faren eller hennes to brødre visste om bryllupsplanene, ifølge Høili selv.

Sjelevenner

– Jeg føler at dette er veldig riktig. Jeg og Edvard er sjelevenner, og jeg føler meg hel når jeg er med ham. Når vi er fra hverandre føler jeg det mangler en bit av meg, sier Høili til Nettavisen.

– Vi er veldig forskjellig, men vi utfyller hverandre veldig godt med egenskapene vi besitter.

Høili og Erken har vært kjærester siden september 2014.

Høili har tre barn fra et tidligere forhold. De to døtrene Christiane (4) og Cecilie (3) fikk først vite om bryllupet tirsdag morgen. Sønnen William (11) fikk vite det i går kveld.

Hemmelig bryllup

Ifølge Høili visste ikke milliardær og Europris-gründer Terje Høili om bryllupet, heller ikke hennes mor eller to brødre. Alt skulle gjøres hemmelig.

– Jeg skulle egentlig gifte meg i 2014, med eksen, da trakk jeg meg kort tid før bryllupet. Den følelsen av å ha skuffet så mange, å ringe rundt og si at det ikke ble noe av, ønsket jeg rett og slett ikke å oppleve på nytt, sier Høili.

– Dessuten liker jeg å sjokkere litt. Det synes jeg bare er morsomt.

Bryllupskjolen er det en fransk designer som står bak. Den stive prislappen er på 200.000 kroner, ifølge Høili. Gifteringen har en prislapp på 300.000 kroner. 

– Jeg bruker den samme kjolen som jeg egentlig skulle giftet meg i forrige gang. Ringen også. I og med at det aldri ble brukt ser jeg det som en god mulighet til gjenbruk. Noe annet ville jo bare vært dumt, sier millionæren til Nettavisen.

10.000 for bryllupet

Det lille bryllupet for øvrig, inkluderer seremonien, en flaske Champagne og en dyr frisørtime, har en prislapp på cirka 10.000 kroner, forteller Høili. Fredag blir det storstilt fest, hvor hun kombinerer lanseringsfest med hennes eget firma «Pretty Smooth» og bryllupsfest.

– Jeg var veldig nervøs for bryllupet, og det har vært mye stress med den kommende festen. Men jeg er veldig glad i dag, og har aldri hatt den drømmen om å gå langs kirkegulvet og gifte meg i kirken.

Ved månedskiftet august/september flytter det nygifte paret til Los Angeles for å satse på utvikling av selskapet «Pretty Smooth».

Kommentarer til denne saken