Klokken 04.15 natt til lørdag fikk politiet melding om at tre unge menn var plagsomme overfor andre gjester i Fredrikstad sentrum.

– Politiet kommer dem til unnsetning og finner at en av de tre bråkmakerne ble bortvist fra sentrum tidligere på natten, melder politiets operasjonssentral på Twitter.

Mannen som allerede var blitt bortvist fra sentrum ble derfor kjørt i arresten, mens de to kameratene hans ble bortvist fra sentrum.

Operasjonsleder Kari Monsen i Øst politidistrikt opplyser til Fredriksstad Blad at til sammen seks personer ble bortvist fra Fredrikstad sentrum grunnet fyll og ordensforstyrrelser natt til lørdag.

Dette skjedde i natt:

Ellers kan politiet melde om disse hendelsene i Østfold natt til lørdag:

Klokken 23.57: Politiet fikk melding om brann i en bil i Skredderveien i Moss. Nødetatene rykket ut til stedet og brannen ble slokket. Vitner hadde ifølge politiets operasjonssentral observert at en person hadde vært på stedet og satt fyr på bilen.

– Vi etterforsker videre på stedet, meldte politiet.

En times tid kunne de melde at de hadde vært på en adresse og pågrepet en mann som er mistenkt for å ha satt fyr på bilen.

– Etterforskning og spor har ledet politiet til mannen, melder politiets operasjonsleder på Twitter.

Cirka klokken 01.00: Politiet bortviste to unge menn fra Halden sentrum. De var beruset og påkalte seg unødig oppmerksomhet ved å lekeslåss.

– Åpenbart en forstyrrelse av ro og orden, kommenterer politiets operasjonsleder på Twitter.

Klokken 01.07: Politibåten stanset en båtfører som fremsto som beruset ved Skjærhalden.

– Det er opprettet sak og båtføreren, en mann i 40-årene, anmeldes, opplyser operasjonsleder Kari Monsen i Øst politidistrikt.

Klokken 01.35: Politiet stanset en bil for kontroll på ved Brohodet øst for Fredrikstadbrua. Sjåføren, en rumensk mann i 30-årene, fremsto godt beruset, opplyser politiet. Nødvendige prøver ble tatt, før han ble satt i arrest for videre etterforskning.

Klokken 02.45: Politiet stanset en sjåfør som kjørte uten gyldig førerkort ved Brohodet ved Fredrikstadbrua. Sjåføren var en mann i 40-årene, opplyser operasjonsleder Kari Monsen i Øst politidistrikt.

Cirka klokken 02.00: Nødetatene rykket ut etter at brannalarmen hadde gått i en bygning med flere boenheter i Kiellands gate i Halden, men fant ingen tegn til brann i bygningen. Etter nærmere undersøkelser fant brannvesenet årsak til brannalarmen. Den var utløst på grunn av et defekt lysstoffrør. De evakuerte beboerne kunne derfor trygt gå inn og finne sengene sine igjen.

Klokken 04.15: En kvinne ble skadet i et slagsmål der kniv var involvert. Hendelsen skjedde i Onsøy og kvinnen ble fraktet til lege.