Bruker månestipend på bryllup

Gifteklare: Tanita Ferre og Kim Torp legger bryllupsreisen til Månefestivalen neste år.8Foto: Privat

Gifteklare: Tanita Ferre og Kim Torp legger bryllupsreisen til Månefestivalen neste år.8Foto: Privat

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

I forbindelse med Månefestivalens 15-års jubileum i år, bestemte de seg for å dele ut et stipend på 15.000 kroner til en som har jobbet som frivillig under festivalen. Mottageren ønsker å bruke det på bryllupsreise, til Månefestivalen.

DEL

Det eneste kriteriet for å kunne motta stipendet var at søkeren var frivillig på Månefestivalen 2015 og stipendet ble lørdag delt ut til Kim Torp og Tanita Ferre.

Månefestivalen skriver dette om vinnerene:

«Kim Torp og Tanita Ferre har søkt om støtte til å kunne gjennomføre sitt drømmebryllup sommeren 2016. Og det blir ikke hvilket som helst bryllup, det blir nemlig et festivalbryllup! Bryllupet er bevisst lagt til uka før Månefestivalen, slik at de kan reise på bryllupsreise til Månen, en herlig detalj som helt klart presset på tårekanalene til juryen. Hvert år rigger Kim og Tanita opp en månecamp hjemme i Fredrikstad der venner og kjente fra Fredrikstad og Oslo kommer for å nyte stemningen på verdens fineste Månefestival, og det er nettopp denne magiske stemningen de vil trekke frem når de skal markere kjærligheten neste år».

– Månefestivalen er tuftet på frivillighet fra topp til tå, og uten dem hadde ikke festivalen eksistert, sier Torill Frydenlund.

Artikkeltags