Julaften skal Stjernen-treneren feire hjemme hos familien i svenske Fagersta. Fredag er han og resten av Stjernen-spillerne tilbake på is, før alvoret starter igjen mot MS søndag.

LES OGSÅ: FB lanserer egen Stjernen-app

– Vi har helt sikkert godt av noen dager borte fra hverandre. Vi avsluttet med et tett kampprogram og toppet det hele med en knallhard treningsuke før vi tok en liten ferie, sier Sundquist.

På bedringens vei

Både Anders Pedersen og Markus Karlsson – som begge gikk glipp av de siste kampene før juleferien på grunn av skade – meldes om å være på bedringens vei.

 

MARKUS KARLSSON

LES OGSÅ: Knallhard "juleferie" for Stjernen

 – De nærmer seg kampklare, men har naturligvis ikke fått trent for fullt under skadeoppholdet. Jeg tviler vel på at de spiller mot MS (28. desember), men kanskje rekker de begge kampen mot Sparta den 30. Vi får ta en prat når vi møtes igjen, sier treneren.

 

ANDERS PEDERSEN

Avsluttet bra

Med seks av tolv mulige poeng fikk Stjernen en ok avslutning før juleoppholdet. Med tre poeng opp til Lillehammer på 7. plass har rødtrøyene kontakt med laget fra OL-byen.

– Nå handler det om å forberede seg godt og sørge for at vi tar tre nye poeng mot MS. Jeg har sagt det før og kan godt gjenta det; for oss er ingen kamper enkle. Men fortsetter vi der vi slapp før oppholdet har jeg stor tro på at vi skal lykkes, sier Sundquist.

Lokaloppgjør

Dagen før bakkefyrverkeriet skytes opp ved midnatt er det duket for lokaloppgjør i Sparta Amfi.

 – En perfekt avslutning på året. En real hockeygodbit. Jeg forventer at det blir et bra trøkk på tribunen og at det også vil bli jevnt på isen. Det virker som om det er en helt annen trygghet i laget nå, sier Stjernen-treneren.
 

PS! Sparta håper å få nyervervelsen Nathan Condon spilleklar til romjulskampen mot Stjernen.