Gå til sidens hovedinnhold

Sundquist ferdig i Stjernen

Artikkelen er over 6 år gammel

Stjernen bekrefter i en pressemelding fredag ettermiddag at Magnus Sunquist er ferdig som trener i klubben etter denne sesongen.

– Undertegnede vil på vegne av Stjernen Hockey Elite informere om at vi i dag (fredag) har tatt en vanskelig, men viktig avgjørelse foran neste sesong.

– Vi har meddelt hovedtrener Magnus Sundquist at vi ikke ønsker å forlenge hans engasjement i klubben utover avtaleperioden, som går ut etter inneværende sesong, skriver daglig leder i Stjernen, Trond Magnussen i en pressemelding.

LES OGSÅ: Haukeland sto som en vegg

Videre bruker Magnussen anledningen til å takke Sundquist for den jobben han har gjort som trener for byens hockeylag de siste fire årene, og ønsker ham lykke til videre.

Selv har Sundquist etterspurt en avklaring rundt trenerspørsmålet for neste sesong, og det er derfor Stjernen nå går ut med at de ønsker å skille lag med svensken, som tar avgjørelsen med fatning selv om han tydelig også er skuffet.

LES OGSÅ: Blir eksplosiv oppkjøring

– Jeg er glad for den tiden jeg har hatt i Stjernen, og skulle gjerne fortsatt som trener her, så det er trist å få beskjed om at jeg ikke får fortsette.

– Nå vil jeg gi alt i den resterende tiden for å gjøre det godt i en spennende og utfordrende sluttspill, sier Sundquist.

Kommentarer til denne saken