Svarstad fikk bestemannspremie – Hammer til senior-NM

STERK INNSATS: Ludvig Svarstad fikk bestemannspremien under «Kong Fredrik Outdoor Open»

STERK INNSATS: Ludvig Svarstad fikk bestemannspremien under «Kong Fredrik Outdoor Open»

Artikkelen er over 3 år gammel

For fjerde året på rad arrangerte Kongstensvømmerne «Kong Fredrik Outdoor Open». Klubbens talent Ludvig Svarstad var den som noterte seg for den beste sammenlagtsummen på fire øvelser.

DEL

Denne gangen deltok nærmere 290 svømmere fra hele Østlandet, hvor de fikk testet formen i et av de få 50-meters bassengene i landet.

Mestret forholdene

– Det var sterk vind, så et gjorde at ikke de helst store resultatene ble oppnådd. Ludvig Svarstad viste derimot at han har formen på gang, hvor han oppnådde fire solide prestasjoner. Det gjorde at han var best sammenlagt, opplyser trener Linda Hammer. 

Mathilde Sofie Hammer klarte kravet til senior-NM i denne sammenheng. Hun noterte 2,48,21 på distansen 200 meter bryst og er dermed klar for mesterskapet i Trondheim.

Den gamle ringreven Rune Sjøblom viste nok en gang at han holder høy klasse i den våte element. 60-åringen satte ny årsklasserekord på 200 meter fri med tiden 2.25.

TØFFING: Rune Sjøblom slo til med 2,25 på 200 meter fri.

TØFFING: Rune Sjøblom slo til med 2,25 på 200 meter fri. Foto:

 

God opplevelse

Om få uker står NM-Langbane for tur der svømmeeliten fra hele landet møtes i Trondheim. En evig problemstilling for svømmere er å få dratt på stevner som tilbyr langbane. For at et stevne av dette formatet skal kunne gjennomføres settes foreldre og andre svømmeinteresserte i sving. Med alt fra tidtagere, dommere og andre dugnadsposter stilte mer enn 40 personer opp i løpet av helgen.

– Det er helt avgjørende at folk stiller opp for at utøverne skal få en god idrettsopplevelse. Ekstra hyggelig er det at det lokale næringslivet begynner å få øynene opp for idretten vår, og vi har fått flere henvendelser fra potensielle sponsorer.» sier Kristoffer Hals i Kongstensvømmerne.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags