(Nettavisen)

Artisten Ulrikke Brandstorp (28) har slitt med store smerter før kveldens utgave av «Skal vi danse». Det skriver TV 2.

Artisten forklarer til kanalen at hun enten har fått en strekk eller små rifter i setemuskelen.

– Rett og slett en strekk i «rævva», men det går jo. Rumpa er på, sa hun til TV 2 tidligere i kveld.

Les også: Nettavisen triller terning i den fjerde runden av «Skal vi danse»

Når Nettavisen tar en prat med Brandstorp like etter at hun vært på parketten, forteller hun at hun kjenner godt til skaden i etterkant av kveldens dans.

– Rumpa ises ned!

Brandstorp forteller at hun flere dager denne uken har slitt med å stå på beinet, og at hun nå egentlig bare er fornøyd med at hun fikk gjennomført.

– Akkurat nå er jeg bare fornøyd med at jeg fikk levert noe. Det gikk jo ganske bra! 8-ere er jo veldig bra, sier Brandstorp og fortsetter:

– Det er jo en tøff konkurranse og ukene går opp og ned, så vi må si oss fornøyde med tanke på at jeg nå står og iser ned rumpa.

Må behandles videre

Brandstorp forteller at smertene oppsto under trening søndag, og selv tror Brandstorp at syv uker med mye dansetrening kan ha skylden.

– Det har vært mye smertestillende og ispose de siste dagene. Jeg kjenner det når jeg strekker ut beina, men adrenalinet tar det på parketten i kveld.

Den siste uken har hun imidlertid måtte gå jevnlig til kiropraktor og fått behandling på dansesenteret.

– Jeg har vært hos kiropraktor og akupunktør, så det er ikke så mye mer man gjøre annet enn at jeg trenger hvile. Men det er det ikke mest av her. Så da gjør man så godt man kan, også er det smertestillende og ispose som gjelder, sier Brandstorp.

Hvor lenge en slik skade kan sitte sier Brandstorp er vanskelig å si, men hun er optimistisk.

– Jeg håper jo kanskje en god natt søvn vil holde, sier hun lattermildt.

– Det har blitt bedre i løpet av uka, så det går jo framover.

Trosset smertene

Før kveldens sending skrev Brandstorp i en tekstmelding at hun håpet smerte ikke ville påvirke dansen for mye.

– Vi gønner på så godt vi kan og håper at det ikke påvirker dansen for mye! Mer kan vi nesten ikke gjøre! Eller litt smertestillende og en ispose kan jo hjelpe litt i alle fall, skriver Brandstorp i en tekstmelding til Nettavisen.

Brandstorp og dansepartner Tarjei Svalastog danset lørdag kveld en "Gatsby"-inspirert Cha Cha Cha, hvor til tross for smertene Brandstorp imponerte "Skal vi danse"-dommerne. Nettavisens kommentator var imidlertid ikke like imponert.

– Jeg skal ærlig og redelig innrømme at jeg er en gigantisk Ulrikke-fan, men jeg synes dette var langt under forventning. Ulrikke ligger bakpå hele tiden, og det ser stadig ut som om hun skal snuble. Hun ser selvfølgelig fantastisk ut, smiler stort og har fantastisk innlevelse – men i dag holder det ikke for meg. Kanskje det er skaden, i så fall skjønner jeg at det er tøft, skriver Maria Ludvigsen som er Nettavisens "Skal vi danse"-kommentator.

Ludvigsen gir Brandstorp og Svalastog terningkast 3