Gå til sidens hovedinnhold

Livet til votering?

Artikkelen er over 3 år gammel

– Jeg er skremt over at regjeringen setter seg selv over livet, forteller Terje Wilhelm Johannessen og tenker på ulvedebatten og regjeringsforhandlingene.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det har den siste tiden vært paralleller i det politiske bildet angående selve livet som har satt tankesmia virkelig på høyeste beredskap. Skal jeg ta det på alvor, eller skal jeg flippe det bort? Det tas ut ulv i den så kalte «ulvesonen», der det egentlig skal være en sone der ulven (rovdyr) er fredet ettersom dens naturlige habitat svinner inn mer og mer, grunnet menneskets krav på infrastruktur og leverom.

For å hindre innavl må det komme «fremmand tell gards», noe som gir ulve- (rovdyr-) motstandere blod på tann. Det er mye russisk ulv i landet, da er det grunn til å ta ut all utenlandsk ulv, og ulven har da ikke livets rett. Lettvint fremstilt, men skal jeg ta budskapet på alvor? SVAR JA!

I nyttårstalen 2018/19, sa statsminister Erna Solberg at det fødes for få barn i Norge. Senere har det kommet uttalelser fra en partitopp i et regjeringsparti om at det bør kuttes i barnetrygd for innvandrere etter barn tre eller fire, for at noen innvandrergrupper som ble nevnt spesielt, IKKE skal ha flere enn fire barn og bli hjemme, men heller komme seg ut i jobb, og det for å bevare den etniske nordmannen. Auda, kjenner én på innavlslinja, men skal jeg ta budskapet på alvor? SVAR JA!

Slik det blir fremstilt, er den norske regjering satt som sjef over livet. Er det ikke det sjefen til det siste monterte hjulet i regjeringsvogna skal avgjøre? Uansett, jeg er skremt over fremtiden, selv i vår allerede overbefolkede verden, når regjeringen skal sette seg over livet. Det skjer allerede i totalitære stater rundt om i verden, stater som Norge har fordømt politisk. Norge, velkommen etter!

Kommentarer til denne saken