Gå til sidens hovedinnhold

Populært prosjekt på Lisleby starter opp igjen

Artikkelen er over 6 år gammel

Onsdag og fredag denne uken starter Lisleby Fotballklubb i samarbeid med Lisleby Fotballklubb opp «Fotball Fritid» for barn i 1.-7.klasse igjen.

Nils Malcolm og støttespillerne rundt «Fotball Fritid» fikk mye positiv omtale rundt prosjektet på Lisleby som jobber for å fremme integrering via løkkefotball.

- Klokken 14.00 onsdag er det oppstart, hvor barna møtes på fritidsklubben for et måltid før aktivitetene begynner, opplyser Malcolm.

- Alle elever på barneskolen er hjertelig velkommen. For de som ikke ønsker fysisk aktivitet, så vil de få muligheten til å være igjen på fritidsklubben for annen aktivitet. I våres deltok 230 barn, men antallet for oss er ikke viktig, understreker Malcolm.

- Om det kommer 100 eller 200 barn er ikke avgjørende. Målet med dette prosjektet er at barna skal få et behov dekket, legger han til.

«Fotball Fritid» har tidligere fått støtte fra Kiwanis. Denne gangen er det Integrasjonsmidler fra kommunen, samt støtte fra FRID gjennom Lisleby-prosjektet som gjør at de kan finansiere «Fotball Fritid» frem til jul.

- Men vi jobber målrettet for at det også bli avviklet etter jul, sier Malcom om det populære prosjektet.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.