Mannen er i 40-årene og er savnet fra området Grindvold i Moss, opplyser Øst politidistrikt til Moss Avis lørdag ettermiddag. Han er fortsatt savnet søndag morgen.

Han er 173 centimeter høy, er slank og har blondt hår. Sist han ble sett var han ikledd en grønn/turkis T-skjorte, blå olabukser og hvite sko med svarte striper. Senere lørdag kommer politiet med en oppdatering om at han har hatt på seg en svart hettegenser/ hettejakke utenpå grønn/turkis T-skjorte.

Dersom du har tips i saken, eller har gjort observasjoner, ønsker politiet at du ringer 64 99 91 30.

Norske Redningshunder er blant de frivillige som bidrar i søket. De har 22 redningshunder og operativ ledelse i søket etter den savnede personen.

Søket fortsatte gjennom lørdag uten resultater, og søndag morgen forteller politiet at de fortsetter å lete etter mannen.

– Det vil pågå søk og leting med bruk av både politiressurser og frivillig mannskap i dag. Vi er fortsatt interessert i eventuelle observasjoner og tips i saken, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen ved Øst politidistrikt til Moss Avis søndag morgen.

Søndag formiddag har det blitt satt inn et Seaking-helikopter for å gjøre søk fra luften. Politiet melder at det dermed må påberegnes en del støy i området. Helikoptret har blant annet gjort søk søk i Grindvold-området.

Redningsskøyta Elias melder ved 12-tiden søndag at de også bistår i søket etter mannen.