– Jeg gleder meg voldsomt. Dette tror jeg skal bli så utrolig morsomt å være med. Det skal bli fint, men det skal også svinge så mye at folk skal kjenne i det i dagevis etterpå. Dette kommer ikke folk til å glemme så lett, ler Bjørn Tomren.

Det er litt av en musikalsk miks Beach Club i Fredrikstad har snekret sammen fredag 12. november. Louisiana Avenue fra Stockholm kaller seg selv «et gledesorkester som tar deg til mardi gras-festen uten å fly en meter». På godt norsk er det snakk om et New Orleans inspirert-brassband med en rekke messingblåsere og folk på slagverk.

De har gjort stor suksess med hiten «Who Dat» – hvor de hyller det amerikanske fotball-laget New Orleans Saints.

Hitten har vakt stor oppsikt i USA og er vist på en rekke TV-stasjoner.

Her kan du se Louisiana Avenue i full fyr og flamme.

Vant «Stjernekamp»

Bjørn Tomren sjarmerte Norge i senk gjennom sine vakre melodier i Stjernekamp. Tomren både synger, jodler og driver med noe så sjeldent som strupesang.

– Det er helt absurd. Fullstendig absurd, sa Tomren da han vant finalen i tv-showet mot Alexandra Rotan for kort tid siden.

Her kan du se Bjørn Tomren fra Stjernekamp.

Beach Club er kjent for god stemning, men daglig leder Mads Rask, er helt sikker på at denne kvelden blir noe helt, helt spesielt:

Dette har vi aldri gjort før. Det kommer til å bli full baluba. Louisiana Avenue er jo et band med masse blåseinstrumenter og folk som elsker å lage show og gode rytmer. Så de skal rundt i lokalet også, med instrumenter. Jeg tror dette blir en legendarisk dobbeltkonsert folk sent vil glemme sier Mads Rask.