Kuppet ferieparadis før selger rakk å holde visning

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

BAMBLE: Pris i millionklassen var ingen hindring. Interessen for var enorm, og selgeren rakk aldri å ha visning.

DEL

Med en prisantydning på 6,5 millioner kroner ble hytta på Kjønnøya i Bamble lagt ut for salg 26. april i år. Den 74 kvadratmeter store hytta skulle, som man ofte har ved salg, ha visning for interessentene. Men så langt kom de ikke, skriver Telemarksavisa.

– Det ble på privatvisning gjort en avtale direkte mellom kjøper og selger, forklarer megler Per Arne Sandersen i Eiendomsmegler1.

Over antydning

Ifølge megleren var det enorm pågang på den tre mål store tomten og flere viste interesse før visning, som skulle ha vært i dag, torsdag.

– Det var en som var og så på hytta på lørdag og la inn et bud , sier Sandersen. Dette budet skal ha vært på noen hundre tusen mer enn prisantydningen. Men om kystperlen hadde gått for mer, om det hadde vært visning, vites ikke.

– Det er alltid vanskelig å si, men det å ikke være i budkrig, for så å smelle til uten konkurranse, viser at det tydelig er interesse, forteller megleren. Kjøperen av hytta på Kjønnøya har ikke tilhørighet til Telemark, legger megleren til.

Stor etterspørsel

Siden påske i år har flere fritidsboliger langs telemarks- og vestfoldskysten blitt lagt ut for salg, med stor interesse.

I forrige uke kunne TA melde at Maria Høili hadde solgt hytta si i Kragerø og for en tid tilbake en Arøya-hytte solgt 800.000 kroner over takst.

– Det har generelt vært solgt mange hytter i år fra sesongen startet etter påske, i dette prisleiet. Det er god etterspørsel og flere jakter fritidseiendommer i dette prisleiet, forteller Sandersen. Det er likevel ikke grunn til å tro at et hett hyttemarked vil ha noen innflytelse på boligmarkedet i fylket.

– Det er to forskjellige markeder og det er ikke de typiske lokale kjøperne, avslutter megleren.

Landet Rundt skal speile de beste artiklene fra de 70 andre Amedia-avisene. Fredriksstad Blad publiserer to-tre av disse hver dag for å gi våre lesere et innblikk i nyheter, hendelser og kuriøse saker fra Landet Rundt.

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken