Nå skal Anno-bildet stå på kinoen for å glede alle

Vil glede: Kunstner Yvonne Jeanette Karlsen og Anno-vinneren Lars Kristian Grøholt ønsker at bildet skal henge et sted der flere får glede av det.

Vil glede: Kunstner Yvonne Jeanette Karlsen og Anno-vinneren Lars Kristian Grøholt ønsker at bildet skal henge et sted der flere får glede av det. Foto:

Yvonne Jeanette Karlsen malte bildet av de sju siste deltakerne i Anno. Nå skal bildet stilles ut på Fredrikstad kino gjennom vinteren.

DEL

– Vi fant ut at vi ville at bildet enten måtte henge et sted der mange får glede av det, eller at det går til et godt formål, sier kunstneren selv, Yvonne Jeanette Karlsen.

Med «vi» mener hun seg selv og Anno-vinner Lars Kristian Grøholt.

Anno-bildet ble malt til en episode i Anno, og på bildet pryder de syv siste deltakerne som var med. De poserer i tidsriktige kostymer på Kjølberg gård.

Godt inntrykk av kinoen

Nå skal bildet henge på Fredrikstad kino, i foajeen.

– Lars Kristian ville gjerne henge det et sted hvor mange kunne se det, og da tenkte han på kinoen. Han fikk vel et godt inntrykk av kinoen da han var her under Anno-finalen, sier kino-sjef Jørgen Søderberg Jansen.

Han skal selv hente bildet på City, der det stod under Frederikprisen i helgen, for så å henge det opp i foajeen. Nøyaktig hvor lenge det blir hengende er ikke avtalt enda.

Se Anno-vinneren intervjues på Frederikprisen:

(velg kapittel "anno-vinneren" eller se fra 161 minutter ut i videoen)

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags