Vant privat møte med sitt store idol

STJERNEMØTE: Laila Al-Hassnawy (nummer to f.h) tok med seg venninnene Sara Haj Taieb (13 t.v), Thea Marie Myrseth Mathisen (13), Selma Bozan (14) og Pernille Svendsen Hageselle (14, t.h) til den eksklusive meet & greeten med Amanda Delara (midten) på Tiramisu Café og Restaurant onsdag ettermiddag.

STJERNEMØTE: Laila Al-Hassnawy (nummer to f.h) tok med seg venninnene Sara Haj Taieb (13 t.v), Thea Marie Myrseth Mathisen (13), Selma Bozan (14) og Pernille Svendsen Hageselle (14, t.h) til den eksklusive meet & greeten med Amanda Delara (midten) på Tiramisu Café og Restaurant onsdag ettermiddag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fredrikstad-jenta Laila Al-Hassnawy (13) trodde ikke sine egne øyne da hun fikk vite at hun hadde vunnet stjernemøte med sin favorittartist Amanda Delara.

DEL

Norges nye stjerneskudd, Amanda Delara la tidligere i år ut en video på sin Facebook-side hvor hun annonserte at fansen hennes kunne vinne privat besøk med den kritikerroste artisten på et sted som betyr mye for dem.

Et knippe heldige vinnere ble trukket ut, deriblant Fredrikstad-jenta Laila Al-Hassnawy (13).

Les også: Åpner platebutikk i sentrum

Stjernemøtet fant sted på Tiramisu Café og Restaurant onsdag ettermiddag – et sted som betyr mye for konkurransevinneren, og Delara tok seg god tid til både Laila og hennes fem venninner.

Jentegjengen går alle i klasse 8B på Cicignon ungdomsskole, og jentene måtte skyndte seg av gårde fra skolen for å rekke avtalen med sin favorittartist.

På Tiramisu ble det både tid for litt snakk, intimkonsert og middag med Delara, før artisten måtte reise videre.

Les også: Marcus og Martinus-scenen bygges på Mineberget

Uvirkelig

Hvorfor meldte du deg på Amanda Delara sin Facebook-konkurranse?

– Da jeg fikk høre om konkurransen, så bare måtte jeg prøve. Jeg tenke egentlig at jeg ikke hadde sjanse, for hun har så mange fans, forteller Laila der hun sitter tvers over bordet fra sitt store idol.

Hvorfor betyr Amanda Delara så mye for deg?

– Jeg elsker tekstene hennes, og så er jeg utrolig glad i stemmen hennes. Jeg hadde veldig lyst til å høre henne synge live, fortsetter 13-åringen.

Konkurransevinner Laila Al-Hassnawy (t.h) kunne knapt tro at idolet Amanda Delara (t.v) kom helt til Fredrikstad for å møte henne.

Konkurransevinner Laila Al-Hassnawy (t.h) kunne knapt tro at idolet Amanda Delara (t.v) kom helt til Fredrikstad for å møte henne. Foto:

Hva tenkte du da du fikk vite at du hadde blitt plukket ut og hvorfor ville du møtes akkurat her?

– Det var helt uvirkelig! I påmeldingen til konkurransen måtte vi skrive hvor vi ønsket å møte Amanda, og da skrev jeg Tiramisu Café og Restaurant siden dette stedet betyr veldig mye for meg og pappa driver stedet.

Hvordan føles det nå som du sitter her ved siden av ditt store idol?

– Det er utrolig gøy, jeg kan nesten ikke tro det, avslutter den storfornøyde vinneren.

Kjempekoselig

Artisten Amanda Delara på sin side storkoste seg under sitt Fredrikstad-visitt.

– Jeg lagde denne konkurransen nettopp fordi jeg hadde veldig lyst til å møte fansen min, for det er jo de som bærer meg fremover og støtter meg. Derfor var det veldig hyggelig å møte Laila og venninnene hennes her i Fredrikstad, forteller Amanda Delara.

Les også: Michael Jackson-samlingen er til salgs for 18 millioner kroner

Amanda Delara er signert til Sony Music og er for tiden aktuell med sin rykende ferske singel «We Don’t Run From Anyone».

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags