Tons of Rock:- Mest vellykka noensinne

VELLYKKA: Arrangørene bak Tons of Rock, Mads Martinsen og Jarle Kvåle, forteller årets Tons of Rock er den mest vellykka noensinne.

VELLYKKA: Arrangørene bak Tons of Rock, Mads Martinsen og Jarle Kvåle, forteller årets Tons of Rock er den mest vellykka noensinne. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

På de tre dagene har arrangørene bak Tons of Rock fått besøk av 20.000 mennesker på festningen. - Vi er ekstremt fornøyd, sier Mads Martinsen.

DEL

(Halden Arbeiderblad) Han er én av arrangørene bak landets ledende festival for hardrock og heavy metal.

20.000 mennesker innom festningen

Martinsen forteller HA søndag formiddag at utviklingen i festivalen har vært god, og at det snart kommer informasjon om neste år.

– Det har vært den mest vellykkede Tons of Rock, noensinne. Vi har hatt en god utvikling, og selv om det var litt mer folk innom i fjor, så har vi hatt 20.000 mennesker innom i år også.

Han legger til:

– Vi kommer til å gå ut med mer informasjon om neste års festival til uka som kommer, sier han.

  Se utdrag fra Satyricon og Five fingers Death Punch.

  – Alltid småting som må rettes opp i

  På grunn av sterk vind var det to band som måtte bli avlyst på lørdag.

  – Vi måtte ta litt affære på grunn av vinden, men Føss og Sibiir skal få spille neste år, så det løste seg fint. Det er alltid småting som må rettes opp i på festivaler, forteller han.

  – Hva var ditt personlige høydepunkt under festivalen?

  – Jeg syns Slayer var utrolig fett. Vi har hatt en god bredde av artister og Black Debbath leverer år etter år med ekstremt morsomme konserter. Det var også utrolig kult å se Vazelina Bilopphøggers fungerte som avslutning. De skapte fest som vi hadde håpet på og folk begynte å danse swing i teltet, forteller han.

  Flere hundre frivillige

  Det har vært 700 frivillige som har jobbet under festivalen.

  – Vi er helt avhengig av frivillige. Og vi har et godt samarbeid med flere idrettslag i Halden som sammen utgjør det meste av arbeidsstabben, forteller Martinsen.

  Artikkeltags